Paprają się z tym krzesłem, tyle wskazówek i podpowiedzi było na forum a ostatni prototyp zaprezentowany na forum i Rybomani rozjechał się z podstawowymi oczekiwaniami. O ile druga odsłona tego krzesła była obiecująca to już kolejne niekoniecznie. Zobaczymy jak wyjdzie ostatecznie i na kiedy.
PS Faktycznie takie podłokietniki to mogła by być opcja do dokupienia do bazowej wersji do rozbudowy.
To nie jest takie proste wziąć i zrobić.
A pewien jestem, że uwagi pilnie czytają. Idą do przodu i starają sie dopasować z tym co można.
Z drugiej strony jak komuś bardzo nie pasuje to niech pisze do prestona czy koruma bo może tam przyjmą więcej uwag i zrobią za 200zl fotel na zamówienie.
Oczywiście możecie mieć swoje zdanie, ale śledzę ten projekt od początku przez 14 stron wątku i każdy wpis, jestem nim bardzo zainteresowany i bardzo kibicuję, łącznie z tym, że jako pierwszy na forum zrobiłem małą
recenzję tego krzesła po wizycie w sklepie, za co dostałem
podziękowanie od firmy z innymi kolegami ale uważam, że postęp prac jest mizerny. To jest fotel/krzesło a nie auto czy mechanizm precyzyjny zegarka, założenia są proste w tym fotelu i zresztą do podglądnięcia w innych fotelach tego typu typu, dodatkowo również producent jako recenzenta ma nasze forum i może jeszcze innych (sklepy, może inne fora).