Tak to jest z rozpoczęciem działalności na początku, zwłaszcza że wszystkim zajmuje się tylko jedna osoba , ale to nie zmienia faktu że tak nie powinno być . Nie ma co się zrażać na początek. U mnie np. w poprzednim sezonie ładnie wchodziło z Drennana a w tym już nie , ale nadal trzymam przynęty i liczę na jakąś zmianę .
I tutaj z produktami Feeder Baita jest być może podobnie . Nie można mówić po pierwszym użyciu że coś jest kiepskie albo się nie sprawdza . Testy, testy i jeszcze raz testy panowie , w każdych warunkach i o każdej porze , wtedy można wydać jakąś opinię.
Co do sklepu inter. to na pewno będzie poprawa i aktualizacja stanów . Sklep skromny , ale trzeba zauważyć że tylko i wyłącznie są tam produkty jednej firmy FB a nie masa innych , jak to bywa w innych sklepach .
Pelletu micro 2 mm na razie nie będzie, bo nawaliła firma produkująca ów pellet , a Bartosz na samym początku nie chce sprzedawać jakiegoś "bubla".
Wiem w tajemnicy że parę osób, właśnie na produktach Feeder Baita wygrywała zawody !! Więc warto na pewno zakupić i zrobić testy na swoich łowiskach .
Co do kontaktu , radzę przedzwonić i porozmawiać tel.
Kilka dni wcześniej Bartoszowi urodziło się dziecko i być może stąd nie odpisuje ( po prostu pewnie brak czasu ) , a jak wiadomo rodzinna najważniejsza

Dajmy szansę młodej i świeżo rozwijającej się firmie . A poprawa czy to w kontakcie czy też w sklepie inter. z czasem na pewno nastąpi.
Życzę dużo zdrówka dla potomstwa i wielu sukcesów biznesowych

A z mojej strony testy na pewno będą

...... jest to głównie kwestia czasu .........