Pytanie do użytkowników kulek FB i nie tylko.Rozmawiałem dziś z Bartkiem chcemy w nowej powstającej serii kulek zrezygnować z kulek czarnych na rzecz żółtych i czerwonych ,szkoda gdyby była taka sytuacja że towar najwyższej jakości nie był przez Was używany z powodu koloru .Jakie są Wasze opinie propozycje na ten temat.Zapraszam do wyrażania swoich opinii -każdych
Jesteśmy elastyczni i chcemy podołać Waszym oczekiwaniom 
Dobrze napisane Bartoszu

Jak se dobrze przypominam jedno słowo na temat kolorów z Bartkiem zamieniłem .
I faktycznie jest tak , że nie tylko ja , ale też i inni sięgają coraz rzadziej do ciemnych kolorów np. czarny , bo albo nie mają wcale efektów albo raz na 10 sesji . Zauważcie że powiedzmy "typowe" przynęty dajmy na to do methody są coraz bardziej kolorowe a nawet fluo , ciężko się dopatrzyć kolorów ciemnych . Ba , jak dobrze wiecie kolor w nie których przypadkach ma bardzo duże znaczenie, nie kiedy jest tak że tylko i wyłącznie "podchodzi" dany kolor .
Absolutnie nie chcę tutaj tworzyć nowych teorii czy pisać jakiś bzdur , piszę tylko i wyłącznie z własnych doświadczeń .
Fakt, i jest to potwierdzone ( nie tylko przez moją osobę ) że jeśli chodzi o kulki FB dobrze się sprawdzają kolory żółty i czerwony , ale też nie można tego stwierdzić na 100 % jak ktoś użył tych kolorów raz czy dwa .
Jak dla mnie , jeśli Bartosz będzie chciał "rozwinąć" kulki o inne kolory to wchodziłbym w :
( oprócz już istniejących kolorów żółty i czerwony )
- biały
- pomarańczowy
- zielony
A jasność kolorów podniósłbym o dwie "pallety" w górę .
Mając 5 różnych kolorów można śmiało już pokombinować i dostosować się do warunków nad wodą , a i również do pory roku.
Ale są to tylko i wyłącznie moje amatorskie przemyślenia