Pomyśl o tym zestawie:
http://skleptrabucco.pl/wiadromiskapokrywka-trabucco/Nie wiem czy dysponujesz samochodem - ale takie wiadro z miską i pokrywka daje wiele korzyści. Przede wszystkim magazyn pelletów, zanęt i przynęt, które bierzesz nad wodę. Miska świetnie pomaga w mieszaniu mniejszej ilości miksu - wiadro to opcja na mocniejsze łowienie. Mozna przesypywac rzeczy z jednego do drugiego (co jest ważne - sama miska to za mało). Łatwe w transporcie... Do tego potrzeba tylko sita.
Ja kupiłem komplet wiadro, dwie miski plus sito i pokrywka - i ten zestaw wystarczył na większośc sytuacji nad wodą. teraz nie biorę go z sobą, bo nie potrzebuje tyle gadżetów - ale wiosna-jesień ten komplet jest niezastapiony. Pokrywka na dużej misce zabezpiecza miks przed wysychaniem. Wiadro zaś ma mocny uchwyt (te z Prestona nie ma - grrrr jaki badziew) -- i łatwo je sie transportuje.
Nie wiem czy inne firmy nie maja lepszych ofert - możesz gdzies poszukać kompletu... Na pewno jeżeli zaczniesz łowić nocą, na dłuższych sesjach - dobrze mieć pojemny komplet 'naczyń' zanętowych.