Lucjan, z tymi przedłużkami wszystko fajnie, ale naprawdę nie trzeba wiele wysiłku, żeby to wszystko było pozakańczane okrągłymi uchwytami na nogę o średnicy 25 mm.
Co zrobić z tackami, pólkami bocznymi, miskami itd., jak wszystko było robione na fi 25, a tu nagle mamy kwadratowy otwór, zdaje się o przekroju 12 mm.
Ja do F5R nalatałem się po wszystkich marketach, żeby kupić kawałek profilu aluminiowego i zrobić cobie jakiś adapter. No wymiar taki, że nic nie dobierzesz. Z pomocą dopiero przyszedł kolega z forum i pospawał mi te adaptery, że teraz przynajmniej mam do czego zaczepić uchwyty, fajki i półki. A i to nie jest idealne, bo po przykręceniu śrubką i tak jest luz i majta się na boki, dopiero połączenie z tackami Capelan i nogą fi 25 usztywnia konstrukcję.
Na plus w Cuzo jest to, że teraz są dwie śrubki
Nawet na swoim filmie pokazałeś, że musiałeś wetknąć w ten kwadratowy otwór jakąś podpórkę. Mówisz w materiale "zwykłą podpórkę", ale wierz mi - nie jest zwykła, jest od groma podpórek i ciężko będzie dopasować się do otworu.
Powiedz mi jeszcze, jak zamocować parasol, ja mam taki, gdzie sztyca jest 19 mm bodajże ,,, wejdzie mi w ten kwadratowy otwór ?
Żeby była jasność, uważam produkt za rewelacyjny i rewolucyjny. Sam pewnie taki kupię, jak sprzedam f5r, ale mówię o tym wszystkim dlatego, że mam trochę akcesoriów pod nogi fi 25 i co z nimi teraz. Myślę że więcej osób stanie przed tym dylematem.
I jeszcze jedno te wszystkie dodatkowe profile to jest aluminium ?