Nie no, wędce na pewno podejdzie, tylko kumplowi nie wiem, czy podejdzie sama technika połowu (małe sprostowanie).
Ja od siebie polecę Dragon Express Feeder 60. Pół roku temu zapłaciłem za niego 160 zl. Bardzo starannie wykonane wędzisko, leciutkie, solidne, najczulsza szczytówka ma 0,75 oz, więc widać na niej wszystko.
Porównywanie Trythona (jedna z najniższych serii Mikado) z Daiwą Fish Coll to jakby porównywać Poloneza do Mercedesa Daiwa to zupełnie inna liga - kupuj Daiwę!Oczywiście mam pełen szacunek do Polonezów - w końcu to król szos, tylko że w latach 80-tych
Cytat: stas1 w 31.03.2016, 21:01Jak pisałem szczytówka jest wyjmowana,można sobie dopasować z dostępnych na rynku ja tak dorabiałem do d-fishaStasiu a czy dobranie szczytówki "no name" tylko do średnicy gniazda nie wpłynie na pracę wędziska? Nigdy nie stanąłem przed koniecznością dokupienia szczytówki do feederka i mam małe obawy co do tego.. Jeśli na przykład kupimy za miękką lub za twardą. To tylko obawy laika, rozwiejcie je proszę koledzy
Jak pisałem szczytówka jest wyjmowana,można sobie dopasować z dostępnych na rynku ja tak dorabiałem do d-fisha
Tez mam Mikado Trythona i na początek polecam. Za te pieniądze nie jest moze ultra lekki, ale zapas mocy przez to ma. W zeszłym sezonie ponad 60 karpi wyciągnął, nawet takich kolo 6 kg. s7 potwierdzi.Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka