Kilka razy go kupiłem , ale on ma dziwny zapach .Ryba wali jakimś olejem konopnym, truskawka to bardziej guma balonowa.Teraz już nawet na niego nie patrzę.
Ok. Zaraz ruszam na nocke wezmę go do testów.
Spoko ma jej kto pilnować... Pozdrowienia
Cytat: fEeDeReK w 23.06.2016, 16:29Kilka razy go kupiłem , ale on ma dziwny zapach .Ryba wali jakimś olejem konopnym, truskawka to bardziej guma balonowa.Teraz już nawet na niego nie patrzę.Ja go dostałem na "spróbowanie" teraz mam inne na rozkładzie ale w/w nie był tak tragiczny jakby można się po nim spodziewać rybki go podjadały
Cytat: tomek.pod w 23.06.2016, 18:33Spoko ma jej kto pilnować... Pozdrowienia Tomek,to żarcik był.
Cytat: Robert_X w 23.06.2016, 18:17Cytat: fEeDeReK w 23.06.2016, 16:29Kilka razy go kupiłem , ale on ma dziwny zapach .Ryba wali jakimś olejem konopnym, truskawka to bardziej guma balonowa.Teraz już nawet na niego nie patrzę.Ja go dostałem na "spróbowanie" teraz mam inne na rozkładzie ale w/w nie był tak tragiczny jakby można się po nim spodziewać rybki go podjadały W ubiegłym roku miałem ochotkę i mi się fajnie sprawdziła, ale w tym kukurydza 4mm jest do dupy, a rybny wali jakimś olejem .Nie podobało mi się to.Z resztą kupuję teraz tylko pelety na wagę w sprawdzonym sklepie.
Wiesz, na siłę też nie chcę czegoś dodawać, jeżeli sam mix wystarczy to będzie sam. A jakis klej czy coś? Nie zacznie mi się to rozpadać zanim opadnie 4 metry na dno?
Cytat: borman86 w 25.06.2016, 10:40Wiesz, na siłę też nie chcę czegoś dodawać, jeżeli sam mix wystarczy to będzie sam. A jakis klej czy coś? Nie zacznie mi się to rozpadać zanim opadnie 4 metry na dno? Przy takiej głębokości, wydaje mi się, że przydałoby się mix czymś skleić. Niestety nie mam za bardzo doświadczenia w sklejaniu mixu, bo u mnie w okolicy są raczej same płycizny i nie dodaję "sklejaczy". Może ktoś bardziej doświadczony Ci doradzi.