Pozwolę sobie wtrącić swoje 3 słowa..Dzisiaj otrzymałem wędkę i jestem zniesmaczony tym co dostałem sprzęt wygląda na używany lakier przytarty ma całej długości wędki. Dwie dodatkowe szczytówki w komplecie uszkodzone. W pierwszym przypadku jak ktoś by oskrobał nożem szczytówkę z koloru na odcinku 1 a drugiej przelotki i charakterystyczne prześwity na kolorze. W drugim przypadku delikatne pękniecie na łączeniu pierwszej przelotki a powierzchni z kolorem.
Cytat: FazZy w 26.08.2016, 20:16Pozwolę sobie wtrącić swoje 3 słowa..Dzisiaj otrzymałem wędkę i jestem zniesmaczony tym co dostałem sprzęt wygląda na używany lakier przytarty ma całej długości wędki. Dwie dodatkowe szczytówki w komplecie uszkodzone. W pierwszym przypadku jak ktoś by oskrobał nożem szczytówkę z koloru na odcinku 1 a drugiej przelotki i charakterystyczne prześwity na kolorze. W drugim przypadku delikatne pękniecie na łączeniu pierwszej przelotki a powierzchni z kolorem. Chyba trochę przesadzili z tą innowacyjnością tego modelu Kolego, dzwoń, pisz do sprzedawcy! Przecież to skandal.
A ja Was proszę o pomoc. Chcę kupić taniego pickera, co polecacie?
Dzięki Koledzy za rady Myślę o tym :DAIWA FISH COLLECTION - LEKKI FEEDER 11ft 330/60ghttp://allegro.pl/daiwa-fish-collection-lekki-feeder-11ft-330-60g-i6012425848.html