Hej. Szukam szczytówek 3.0 mm 0.5oz i 0.75oz. Polecicie coś poza Zemexem? Chodzi głównie o budżet.
Z czystym sumieniem polecam... Bardzo ładnie pokazują brania najmniejszych sztuk...
Cytat: rudziutki1987 w 06.09.2024, 00:17Z czystym sumieniem polecam... Bardzo ładnie pokazują brania najmniejszych sztuk...Widziałęm je na Alle za 16 pln i zastanawiałem się czy to nie jakiś chłam. Ale jak mówisz że ok to zaryzykuję
Cytat: Ashaki Takado w 05.09.2024, 20:57Hej. Szukam szczytówek 3.0 mm 0.5oz i 0.75oz. Polecicie coś poza Zemexem? Chodzi głównie o budżet.https://sklepdrapieznik.pl/17745-szczytowka-do-feedera-weglowa-miekka-30mm.html Z czystym sumieniem polecam... Bardzo ładnie pokazują brania najmniejszych sztuk...
Ta węglowa miękka (czerwona) ma tak na oko 1,5 - 2 QZ, mniej więcej, jak szklana twarda (zielona).Mam i polecam. Musiałem ją lekko doszlifować do Opiuma.Bardziej miękka będzie szklana miękka (czerwona), ma większe przelotki, niż węglowa.Bardzo miękka (żółta) będzie jeszcze bardziej delikatna.Węglowe są po 23 zł, szklane po 16 zł.
Poszukuję teleskopu 3,6m conajmniej 3lb by miotać dużym spombem do 60 m.Dziś mój Fox teleskopowy o podobnych parametrach poddał się po 5-ciu latach.Mam pałę do dalszego miotania, ale potrzebuję teleskopu akurat do tego .