Autor Wątek: Dotkliwa kara dla Legii  (Przeczytany 39033 razy)

KrzysztofS

• Gość
Odp: Dotkliwa kara dla Legii
« Odpowiedź #165 dnia: 07.12.2016, 22:56 »
Podobno szczęście sprzyja lepszym ;) a liga to już inna para kaloszy :)

Offline Nathaniel

• Ekspert
  • Reputacja: 32
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #166 dnia: 08.12.2016, 08:13 »
Po wszystkich przejściach na początku, Legia pięknie wyszła i obroniła honor. Jacek Magiera mistrz świata :bravo:.

Offline Daavid

• Ekspert
  • Reputacja: 149
« Odpowiedź #167 dnia: 08.12.2016, 09:10 »
Po wszystkich przejściach na początku, Legia pięknie wyszła i obroniła honor. Jacek Magiera mistrz świata :bravo:.

Dokładnie. Mieli być najgorszą drużyną, a obronili się pięknie. Teraz zrobić porządek z kibolami, wsiąść przykład z klubów w UK, za każdy występek kibolom dowalić wysoką karę finansową...

Offline fEeDeReK

• Ekspert
  • Reputacja: 61
  • Wędkuj, a będą ryby :))))
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #168 dnia: 08.12.2016, 09:49 »
To co Magiera zrobił z tą drużyną to naprawdę niesamowite :bravo:
Ciekawi mnie tylko co teraz :money: ;)
Feeder & spinning

Offline maciek_krk

• ⚡⚡⚡⚡⚡
  • Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 520
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #169 dnia: 08.12.2016, 10:38 »
Fajnie, że Legia wybroniła się z kiepskiej sytuacji i awansowała. Sporting chyba do tej pory jest w szoku :D :D
Pozdrawiam,
Maciek

Offline Enzo

• Ekspert
  • Reputacja: 320
  • Ulubione metody: bat i feeder
« Odpowiedź #170 dnia: 08.12.2016, 11:06 »
Mam nadzieję, że od wczoraj legioniści się bawią, od jutra będą się kłócić o kasę, a w niedzielę w Gliwicach dostaną bęcki od Piasta :D :P
-" wyczyn wg mnie stanowi o sile wędkarstwa - Luk "

Offline Strongfish

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #171 dnia: 08.12.2016, 11:38 »
Bywało śmiesznie, bywało tragicznie, ale koniec końców wyszli obronną ręką. Gratulacje się należą ;)

Offline Tono

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 22
  • Ulubione metody: trotting
« Odpowiedź #172 dnia: 23.02.2017, 18:09 »
Za chwilę Ajax - Legia.
Dadzą radę powalczyć?

Offline SzymonDG

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 9
« Odpowiedź #173 dnia: 23.02.2017, 18:15 »
Myślę, że tak ale będzie ciężej niż w Warszawie. Mieli szczęście, że tam było 0-0. Legia moim zdaniem musi szybko strzelić gola. Wtedy Ajax będzie musiał strzelić dwie. Otworzą się i będzie szansa na kontry.

Offline Daavid

• Ekspert
  • Reputacja: 149
« Odpowiedź #174 dnia: 23.02.2017, 18:16 »
Po tych wszystkich zadymach życzę im jak najgorzej. Wspieram wszystkie polskie drużyny tylko nie ich. Ile można....

Offline SzymonDG

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #175 dnia: 23.02.2017, 18:22 »
Po tych wszystkich zadymach życzę im jak najgorzej. Wspieram wszystkie polskie drużyny tylko nie ich. Ile można....

A co ma klub do ludzi którzy robią te zadymy? Ja mimo, że kibicuję Zagłębiu to czy to Lech czy Wisła by grała to trzeba życzyć jak najlepiej. Kluby muszą zdobywać punkty. Jesteśmy 40 mln krajem z taką piłkarską biedą, że każdy dobry wynik polskich zespołów jest na wagę złota.

Zobaczcie, że taka Anglia, Niemcy itd. mają po 6-7 drużyn w LM i Lidze Europy. Kilka od razu bez eliminacji. A u nas to trzeba się bić od pierwszej czy drugiej rundy. W gronie 30 czy więcej tysięcy ludzi znajdziesz kilkudziesięciu debili, później działa psychologia tłumu i dołączają inni a reszta ludzi, którzy nic z tym nie mają wsopólnego na tym cierpi.

A sprawy kibicowskie od sportowych trzeba odgraniczyć. Dla jasności, dodam, że ja nie popieram żadnych zadym, bijatyk czy rzucania czymkolwiek na murawę.

Online Opos

• Ekspert
  • Reputacja: 178
  • Uśmiechaj się w każdy dzień :)
« Odpowiedź #176 dnia: 23.02.2017, 18:25 »

A co ma drużyna do zachowań kibiców wytłumacz mi ? Mnie poza boiskowe sprawy i ekscesy kiboli Legii nie interesują a jedynie wyniki jakie osiąga drużyna. Nie utożsamiam się z tą grupą "kibiców" i nie pochwalam wrzucanie wszystkich kibiców tej drużyny do jednego worka.
Rafał
Sandacz 52 cm
Jesiotr 115 cm
Karp 75 cm
Leszcz 59 cm
Lin 40 cm
Karaś 43

Offline maciek_krk

• ⚡⚡⚡⚡⚡
  • Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 520
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #177 dnia: 23.02.2017, 18:27 »

A sprawy kibicowskie od sportowych trzeba odgraniczyć. Dla jasności, dodam, że ja nie popieram żadnych zadym, bijatyk czy rzucania czymkolwiek na murawę.

Dobrze powiedziane! :bravo: :thumbup: :beer:
Pozdrawiam,
Maciek

Offline Tono

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 22
  • Ulubione metody: trotting
« Odpowiedź #178 dnia: 23.02.2017, 18:30 »

A co ma klub do ludzi którzy robią te zadymy? Ja mimo, że kibicuję Zagłębiu to czy to Lech czy Wisła by grała to trzeba życzyć jak najlepiej. Kluby muszą zdobywać punkty. Jesteśmy 40 mln krajem z taką piłkarską biedą, że każdy dobry wynik polskich zespołów jest na wagę złota.

Zobaczcie, że taka Anglia, Niemcy itd. mają po 6-7 drużyn w LM i Lidze Europy. Kilka od razu bez eliminacji. A u nas to trzeba się bić od pierwszej czy drugiej rundy. W gronie 30 czy więcej tysięcy ludzi znajdziesz kilkudziesięciu debili, później działa psychologia tłumu i dołączają inni a reszta ludzi, którzy nic z tym nie mają wsopólnego na tym cierpi.

Brawo Szymon czyli w sekcji Zagłębia: Sportowa Dąbrowa nie jesteś :)
Jak również jak grały śląskie kluby w pucharach (Ruch, Górnik) to im kibicowałem.
Dziwi mnie jakaś antypatia polaków jeśli chodzi o reprezentowanie Polski.

Offline SzymonDG

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #179 dnia: 23.02.2017, 18:34 »

Brawo Szymon czyli w sekcji Zagłębia: Sportowa Dąbrowa nie jesteś :)
Jak również jak grały śląskie kluby w pucharach (Ruch, Górnik) to im kibicowałem.
Dziwi mnie jakaś antypatia polaków jeśli chodzi o reprezentowanie Polski.

Tono nie mam warunków na Sportową Dąbrowę :facepalm:
Ja wiem, że piłka wywołuje emocję różnego typu i wiem, że są ludzie którzy szukają adrenaliny akurat na stadionach. Tylko, że w porównaniu z ogółem jest to odsetek kibiców. Jeśli ludzie nawalają się po ryjach w lesie to mi nic do tego, ale na stadionach tego po prostu nie chce.

PS. A w temacie to i w Niemczech i w Anglii na stadionach dalej dochodzi do różnych ekscesów. To nie tak, że tylko na naszym podwórku tak jest. Tylko media o tym milczą. A sytuacja w porównaniu do lat 90' jest i tak o niebo lepsza.