Autor Wątek: Spodnie wędkarskie wysokie (ogrodniczki) na okres jesienno-wiosenny  (Przeczytany 13396 razy)

Offline cthulhu

• Ekspert
  • Reputacja: 218
Ja 186cm, 85-95kg noszę rozmiar XL. Spodnie zawsze pasują. Bluzy,polary, kurtki XL na długość zawsze OK, natomiast jak w sezonie schodzę wagą do 85kg to już "wiszą" na mnie. Dodam, że  zawsze miałem problem z ubraniami na długość bo mam długie nogi i ręce. W rvrc długość jest jakby skrojona pode mnie więc dlatego lubię te ubrania.
Pomocne są komentarze w opiniach. Jest ich dużo i przeważnie komentujący podają wagę i wzrost.

Offline logan

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 13
  • Ulubione metody: method feeder
Odświeżę temat. Szukam jakichś spodni typu ogrodniczki...

Siema,
Wiem że chodzi tylko o spodnie, ale jak bym ci polecił komplet Prestona DFX. Byłem kiedyś w podobnej sytuacji tylko odwrotnie, bo szukałem góry, a w końcu wziąłem komplet. Zero przemakalności, z wiatrem też wygrywa i do tek wygodny. Zastanów się.

Offline cthulhu

• Ekspert
Odświeżę temat. Szukam jakichś spodni typu ogrodniczki...

Siema,
Wiem że chodzi tylko o spodnie, ale jak bym ci polecił komplet Prestona DFX. Byłem kiedyś w podobnej sytuacji tylko odwrotnie, bo szukałem góry, a w końcu wziąłem komplet. Zero przemakalności, z wiatrem też wygrywa i do tek wygodny. Zastanów się.
Szkoda, że nie zapodałeś ich wcześniej bo naprawdę ciekawe. A jak z ich grubością? Nie są za gorące i nie ograniczają swobody ruchu?

Offline logan

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 13
  • Ulubione metody: method feeder
Wspomniałeś że na łódkę, to powiem ci że byłbyś zadowolony, jest luźny ale nie "wór na ziemniaki". Mam rozmiar L i dla ciebie będzie miał za krótki rękaw, bo ja mam na styk, a również mam problem z długimi łapami ;) Mogę ci dokładnie go pomierzyć, jakbyś chciał znać jakieś wymiar co do cm.

Offline cthulhu

• Ekspert
Ech. Kurczę. Pewnie by były idealne.
Tyle że już z RVRC kupiłem... ;)
Ale kto wie. Zobaczę jak w tym sezonie te nowe się spiszą bo jak się nie sprawdzą to już będę wiedział, by tego Prestona przymierzyć.