Luk nie wiem dlaczego znowu masz jakieś "ale" do Katowic
Tak Wrocław ma dużo zawodników i jedna z 4 drużyn wygrała i to nie podlega dyskusji ale pozostałe drużyny to .......... ( nic do chłopaków nie mam na pewno się starali ) ale chcę być obiektywny 
Ty się upierasz na jakies 'ale' do Katowic z mojej strony. Żadnego ale nie ma, po prostu są to najliczniejsze okręgi i tam powinno być najwięcej startujących w feederze. Okręg katowicki to bardzo często łowienie z gruntu, wielu wędkarzy tam tak łowi, więc powinno się wszystko mocno rozwijać. Zarobki też są wyższe niż w innych rejonach Polski (Śląsk, Warszawa) - więc i ludzie częściej wejdą w rzeczy takie jak kosz, akcesoria. lepszej jakości sprzęt...

Oj Luk z tym wrocławiem tak nie przesadzaj kuźnia talentów jest raczej w Koszalinie zobacz jak sobie chłopaki ładnie poradzili a większość z nich jest spławikowcami i nie łowią na codzień feederem mały trening kilka podpowiedzi i lepiej wypadli niż koledzy w Wwia

2 tygodnie im powtarzałem że to ciągle te same ryby i nie ma się czego bać jeżeli łowią na codzień dobrze to feedery się niczym nie różni.
Masz poniekąd rację, aczkolwiek zawsze jest coś takiego, jak znajomość własnego łowiska. Na wrocławskiej Odrze czy jej kanałach zdecydowanie lepiej wypadli by gospodarze, tak sądzę
Jakby nie było Wrocław to mocne tradycje feederowe, obecnie też dobra organizacja imprez okręgowych, co przełoży się na ilość i poziom startujących. O to mi bardziej chodziło