Mi również udało się zawitać na Rybomanię i było całkiem całkiem

Zawitałem tam ok. 10.30 i już wtedy sporo aut na parkingu a co za tym idzie sporo i również osób w środku . Ciężko mi było kogoś z wystawców wyciągnąć z tego tłumu i porozmawiać chociaż chwilę na nurtujące mnie pytania tudzież jakieś nowinki , więc zdecydowałem szybko że poświęcę ograniczony mój czas na te firmy które najbardziej mnie interesowały .
Na szybciutko skoczyłem do Mavera celem "pomaconia" Diamonta oraz do Kongera żeby się pobawić Carp Lapsem niestety do Daiwy się nie dopchałem

Liczyłem z ich strony na większy asortyment i jakieś gadżetowe zakupy a w większości to były kije i kręciołki . Zakup nowej żyłeczki do methody też padł fiaskiem bo nic ciekawego nie wpadło mi w oko.
Bardzo ciekawie wyglądał kosz do sztycy z Mavera , ale teraz nie pamiętam dokładnie nazwy jak i również ramię ów firmy. Jeśli zaś chodzi o przynęty, kusząco kolorystycznie i zapachowo fajnie wypadł Genesis Carp jak i również TT Carp . Tutaj jeśli chodzi o chłopaków z TT Carp, to pełna profeska. Miło, fachowo i rzeczowo odpowiadali na moje nurtujące pytania . Z ich oferty na pewno warto wypróbować kuleczki pop ups tzw. "smurzaki".