Kupiłem tę małpkę Prologic C.O.M. 6 Shooter Climber, bo w ofercie firmy już jej nie ma więc za jakiś czas będzie nie do dostania. Wysokiej jakości tego typu sygnalizatorów nikt inny nie produkuje.
Wadą pierwszą jest ta nakrętka na końcu, bo czasem zahacza o nią małpka (czyli ten plastikowy wskaźnik) i nie puszcza żyłki. Rozwiązałem problem usuwając nakrętkę i spiłowałem gwint, aby żyłka nie zaczepiała się o niego.
Bez nakrętki małpka wprawdzie czasem spada przy gwałtownych braniach ale co to za problem - spada tylko pod podpórkę więc wystarczy znowu ją nasunąć. (Nigdy nie poleci tak jak tradycyjne bombki za plecy, bo nie ma tego wypinania, które działa jak trampolina)
Drugi niewielki mankament to brak miejsca na świetlik ale można w sumie 6 świetlików włożyć w te otworki do obciążenia - chyba rozmiar 4mm by był idealny. Z tym, że małpek w zestawie jest 5 w różnych kolorach, w tym jedna fluorescencyjna, która po naświetleniu latarką mocno się jarzy tak samo jak świetlik.
Innych wad nie widzę, a główną zaletą tego rozwiązania jest to, że całość jest przykręcana do podpórki na dowolnej wysokości.