Autor Wątek: Prezenty świąteczne  (Przeczytany 9875 razy)

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 984
  • Ulubione metody: spinning
Odp: Prezenty świąteczne
« Odpowiedź #45 dnia: 23.12.2016, 22:06 »
Ogarnąłem się. Wziąłem się za swą pokaźną pupę i w dwie godziny załatwiłem temat. Podstawa: znajomość topografii miasta i lokalizacji sensownych sklepów. Same zakupy zajęły z pół godziny. Reszta to fajera i korki. Ufff, mam to z bani. ;D :beer:

Adamie, zrób mi prezent na święta, proszę.

Odpowiedz na pytanie, to wystarczy. Dlaczego usunąłeś poprzednie konto? Wolałem Cię w tamtym wcieleniu, przyznaję.
Tylko nie pisz, że zapomniałeś hasło...

Bo tamto było testowe; do tego się przyzwyczaiłem po kilkunastu latach, ale i tak wrócę do tego jednego, jedynego, które mam od zawsze, bo z ulicy. Ale Ty jesteś Jaculek-szpiegulek, no, no  :) W sumie żadna sztuka, ale że Ci się chciało  :beer:

Nie, nie chciało mi się. To po prostu było banalnie proste. Wiesz, ludzie, którzy dobrze piszą, wystawiają się na widok jak tarcze strzelnicze. Ty byłeś tarczą, ja pociskiem ;) :beer:

Dziękuję za prezent.
Jacek

Offline Enzo

• Ekspert
  • Reputacja: 321
  • Ulubione metody: bat i feeder
« Odpowiedź #46 dnia: 23.12.2016, 22:21 »
Adam, kolega Jacek to lubi ;D
-" wyczyn wg mnie stanowi o sile wędkarstwa - Luk "

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
« Odpowiedź #47 dnia: 23.12.2016, 22:22 »
Dzięki Syborg, to znaczy Jacku :) a z drugiej strony zaczynam się bać, rozumiem, że masz pełną kontrolę nad wszystkimi na forum i nad wszystkim

Tak, to prawda. Nawet Lucjan musi okazywać przepustkę na bramie.
Jacek

Offline kALesiak

• Ekspert
  • Reputacja: 86
« Odpowiedź #48 dnia: 23.12.2016, 22:38 »
Ogarnąłem się. Wziąłem się za swą pokaźną pupę i w dwie godziny załatwiłem temat. Podstawa: znajomość topografii miasta i lokalizacji sensownych sklepów. Same zakupy zajęły z pół godziny. Reszta to fajera i korki. Ufff, mam to z bani. ;D :beer:

Adamie, zrób mi prezent na święta, proszę.

Odpowiedz na pytanie, to wystarczy. Dlaczego usunąłeś poprzednie konto? Wolałem Cię w tamtym wcieleniu, przyznaję.
Tylko nie pisz, że zapomniałeś hasło...

Bo tamto było testowe; do tego się przyzwyczaiłem po kilkunastu latach, ale i tak wrócę do tego jednego, jedynego, które mam od zawsze, bo z ulicy. Ale Ty jesteś Jaculek-szpiegulek, no, no  :) W sumie żadna sztuka, ale że Ci się chciało  :beer:

Nie, nie chciało mi się. To po prostu było banalnie proste. Wiesz, ludzie, którzy dobrze piszą, wystawiają się na widok jak tarcze strzelnicze. Ty byłeś tarczą, ja pociskiem ;) :beer:

Dziękuję za prezent.

Dziękuję, to miłe.  :-[  :beer:

Ja tam strzelał do Ciebie nie będę. Niechcący, przypadkiem mógłbym ustrzelić najlepszego rewolwerowca na forum... ;)

Zdrowych i wesołych, i krzepkiego kuśtyczka życzę  :)

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
« Odpowiedź #49 dnia: 23.12.2016, 22:41 »
Dzięki, trzymaj się :)

Już nie odchodź... nigdy ;)
Jacek