Ewidentnie nie pykło. Zasrana technika
Cytat: FilipJann w 10.01.2017, 20:06(...) to podoszczę "Bydlaka" (...)Podoszczyć to możesz krzak porzeczki, jak Cię weźmie po trzecim piwie w maju, gdyż już będziesz w wieku rębnym. Kucharszczyzną się nie tłumacz - za inteligentny jesteś. Wiesz już w czym rzecz? Dojrzewaj rozsądnie i nie epatuj.
(...) to podoszczę "Bydlaka" (...)
Ktoś wspomniał o posmaku, jaki zostawiają na jedzeniu noże z węglowym(?) ostrzem? Możecie rozwinąć ten temat?
Cytat: kALesiak w 10.01.2017, 20:36Cytat: FilipJann w 10.01.2017, 20:06(...) to podoszczę "Bydlaka" (...)Podoszczyć to możesz krzak porzeczki, jak Cię weźmie po trzecim piwie w maju, gdyż już będziesz w wieku rębnym. Kucharszczyzną się nie tłumacz - za inteligentny jesteś. Wiesz już w czym rzecz? Dojrzewaj rozsądnie i nie epatuj. Dlaczego kopiesz mi synka. Jest młody, uczy się.
Nie wiem jak to opisać - zostaje taki lekko żelazisty posmak, nie każdemu to przeszkadza, spróbuj zjeść, np. jabłko - kroisz kawałek i konsumpcja, itd. Być może węglówka Mory będzie pozbawiona takiej atrakcji.
Wczoraj dotarł do mnie zamówiony nóż Cold Steel.Tutaj krótka prezentacja.http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=6688.0
A propos rzucania. Mario, masz też rzutki? Jesteś w stanie coś polecić w przystępnej cenie?