Podałem wiele argumentów na poparcie swojej tezy...przeczytaj moje wpisy ze zrozumieniem to na pewno sie ich doszukasz.Ale na wypadek gdybys mial problemy z czytaniem ze zrozumieniem,to wstawilem Ci film ztestem tego noża,zebys zobaczyl co mialem na mysli piszac o zaletach tego...chinskiego gowna jak nazwales noz,ktorego pewnie nigdy nawet nie trzymales w reku,bo gdybys go mial kiedykolwiek,na pewno bys tak tego noza nie nazwal.Po drugie to nie jest jedyny noż ktorego uzywam,uzywalem...ale rozumiem,ze Ty wiesz lepiej ode mnie jak jest dlatego napisales,ze zachwycam sie tym,bo innych nie znam...nie wiem na jakiej podstawie mnie oceniasz w ten sposob,w ogole mnie nie znajac...mozesz to robic tylko oceniajac mnie według siebie... Nie pisalem nigdzie,ze nie ma lepszych nozy...pisalem tylko,ze nie ma lepszego biorac pod uwage stosunek jakosci do ceny...czyli nie ma lepszego tanszego noza do wszechstronnego,codziennego uzytku..i to wszystko...cala reszta Twoich wywodów to tylko rozpaczliwa proba postawienia na swoim za pomoca slabych metafor i aluzji.... Ale jesli uwazasz,ze sie myle to przestan robic jakies przytyki,tylko podaj przyklad lepszego noza w tej kategorii..czyli takiego,ktory jest rownie tani i wszechstronny i niezawodny. Czekam ,ale chyba tez sie nie doczekam,bo po prostu takiego noza nie znasz ,ale nie potrafisz sie do tego przyznac,bo przyznawani racji innym to dla Ciebie zbyt trudne,lepiej sie powymądrzać z nadzieją,że na kims to zrobi wrazenie...