Witajcie.
Zarejestrowałem się na forum specjalnie niejako, żeby wypowiedzieć się w temacie pelletu łowców. Otóż kupiłem kilka smaków, wielkości 3 i 8mm, kupiłem kilka zalew i testowałem, trochę to trwało, ale przetestowałem. Pellet jak to pellet, czasem brały czasem nie, nie widzę jakiejś szczególnej właściwości łownej gdzie omawiany pellet wyraźnie poprawił moje wyniki. Nie mogę powiedzieć, że jest świetny, ale nie mogę powiedzieć, że jest do niczego. Natomiast mam uwagi innej natury. Otóż zamawiając w sklepie pellet 3mm lub 8mm spodziewałem się właśnie takich wielkości i tu następuje rozczarowanie, ponieważ jako pellet 3mm otrzymałem pellet 1 mm a zamiast 8mm w paczce znajduje się pellet może 4mm jak bardzo się uprę. Opis na opakowaniach zgodny natomiast wewnątrz lipa. Druga sprawa to opakowania zalew, kupiłem 3 szt i tyle otrzymałem, szkoda tylko że na 3 butelki 2 okazały się być nie szczelne i wyciekły w torbie z przesyłką, na szczęście wycieki nie były duże i nie wpłynęło wszystko, ale wystarczyło, żeby cała przesyłka była o zapachu wanilii i czekolady. Do tego można dodać tandetne opakowania pelletu. Reasumując, mam pretensje do wielkości pelletu i opakowań. To powoduje, że nie polecam i więcej nie kupię. Pozdrawiam serdecznie.