A ja z kolei nie to, że jaxona reklamuję, ale napewno go będę bronił, bo robi naprawdę świetny sprzęt, a zwłaszcza wędki, wiem bo mam dwie. Może i kołowrotki szału nie robią, ale reszta jest naprawdę dobra.
Hola Hola robi dobry sprzęt w stosunku do jego ceny. Jeśli cena nie jest brana pod uwagę to sprzęt robi jednak raczej słaby.
I widzisz w dużej ilości przypadków przy sprzęcie od 300-400 zł płacisz za napis na blanku. Np. w przypadku spinów Kongera są wędki czy serie w tej chwili już kultowe, a to niby tylko Konger. Ciekawe czy ktoś podrabia hity Kongera?
Jeśli chodzi o wędki tzw. budżetowe do 150 zł to nie ma o czym rozmawiać, kto tanio kupuje przeważnie dwa razy kupuje. Nie mam nic wspólnego z żadnym sklepem wędkarskim, ale ten co zamieściłem kilka postów wyżej ma chyba najlepsze ceny na Monolitha i Genesisa w sieci, średnio 30-40 zł taniej niż inne. Zauważyłem też, że sporo sklepów ma ceny sporo niższe niż na aledrogo.
Blanki z tych wyższych serii Jaxona to IMHO są to blanki opracowane przez wiodące firmy na rynku, a że to Jaxon to i cena jest adekwatna do producenta, nie płacisz za napis. Śmiem nawet twierdzić, że zmieniając nazwę na kiju 95% z nas zapłaciło by za taki kijek dwa razy tyle co chce Jaxon.
I chyba nie tylko ja tak uważam,
tutaj to raczej nie jest artykuł tzw. sponsorowany.