Najlepsze sceny: sandacz/jazgarz, łowienie maty i tyczka na koniec Dobrze, że uczysz jak przygotować zanętę
Początki łowienia bywają trudne, tylko dlaczego zabrał się tak późno za "wyłowienie". Lenistwo?
Nie wiedział, co ma robić.
Cytat: Sebek Francja w 18.03.2017, 22:19Nie wiedział, co ma robić.Jak to nie wiedział co robić? Popłynąć Podobno tam u was ciepło
Cholera. Nawet nie wiem jak rozpocząć zdanie. To chyba pierwszy twój film Sebastianie który cały obejrzałem. Miałem co do Ciebie, strasznie sceptyczne podejście. Mój błąd. W twoich produkcjach, niczego bym nie zmieniał. Są naturalne, wygląda to świerzo. To jest to, co na codzień, dzieje się na łowisku. Ja nie potrzebuję holi super ryb. Wolę taktyki i spontan. Wolę widzieć gdzie zarzucasz zestawy i to konfrontować z własną taktyką. To, jak pierwsze filmy Luka. Mówił i radził. Ty łowisz i filmujesz. Dziękuję. Dla mnie? Niczego nie zmieniaj.
To nie było 20 minut. Wiatr zawiał i wpadła ja przez telefon gadałem. Hehe najpierw rzucałem spławikówką a ten krzyczy idioto gruntówke masz Grunt, że się udało Celność poćwiczyłem
Fajną pogode macie !