Nie wiem od czego mam zacząć

Hobby to wędkarstwo, car audio, elektronika, elektryka, mechanika (naprawa aut, modyfikacje itp.), systemy nawigacyjne, android i jego modyfikacje i oczywiście naprawa laptopów i komputerów.
Z wykształcenia jestem informatykiem. Przez 2 lata studiowałem fizykę lecz ostatecznie skończyłem informatykę.
W życiu postawiłem więcej systemów niż złowiłem ryb

choć nie jestem pewien do końca

Pracuję w branży reklamy i druku cyfrowego, solventowego, uv itp. itd. i jako jedni z nielicznych firm w Polsce posiadamy drukarkę z białym kolorem

Ostatnio robię projekty pod frezarki cnc bo w pracy mamy dwie sztuki (jedna mocno modyfikowana

) ale tylko dla siebie.
Zajmuję się też smarowaniem kołowrotków ale tylko własnych aby później uniknąć niezadowolenia. (nie doceniam się

)
Ogólnie nie mam dwóch lewych rąk i prawie wszystko chcę zrobić sam a przynajmniej spróbować

i jak już wiem że sobie nie poradzę to odpuszczam i zostawiam fachowcom.
Ostatnio wciągnęło mnie budowanie łodzi zanętowych

Jeśli ktoś szuka pracy w poligrafii lub reklamie w wawie to obiecuję zanieść cv do rąk własnych kierownikowi i polecić pracownika.
Ogólnie jeśli ktoś potrzebuję czegoś z tego co napisałem to chętnie pomogę. Pochodzę z podlaskiej wsi a u nas pomoc i życzliwość wysysa się z mlekiem matki
Jak to się mówi jestem spoko ziomkiem i nawet jeśli ktoś nie ma z kim wypić piwka to chętnie pomogę w tej kwestii

pozdrawiam