Wystarczy zobaczyć na filmie, że ktoś pomyślał nad tym mod. gadżetem. Napewno tworzywo jest lepszej jakosci, w niskich temperaturach nie powinno pekać jak i przy przypadkowym zgnieceniu, oraz ogólna ergonomia. Ale po co będę kogoś przekonywał do wyrobu danej marki, skoro za jedną prestonowska strzykawkę, można mieć 12 szt. lekarskiej. Można być postępowym tak jak nazwa naszego portalu, albo tkwić w mejscu.
Widzisz a ja uważam się za postepowego właśnie, bo kupuje jedna rzecz która może mi służyć do kilku rzeczy a nie tylko jednej. Od zastrzyków, palety, do wyciągania nawet kleszczy

I zapłacę 1/10 tego co Ty. Ja poprostu nie zawsze daje się naciagac firmom wędkarskim. I jak coś, gdzieś takie samo dostanę taniej. to to kupię. Czy to markery, czy jak kolega jarek napisał wiadra. Ja takie wiadro kupiłem w markecie za 8 zł, i nie uważam żeby gorsze od tego z wędkarskiego co kosztuje 5x tyle. Może tylko, że nie jest niebieskie, czy zielone i nie ma napisu drennan,senssas. Ale za to jest czarne i bez żadnego logo i mi to ogólnie pasuje. Ja poprostu za mało jeszcze zarabiam, żeby kupować wszystko firmowe, Ciebie stać i to jest ok. Ale nie godze się z tym,że nie uważasz nas za postepowych bo kupujemy tańsze rzeczy w marketach.