Autor Wątek: Skleptrabucco.pl  (Przeczytany 98411 razy)

Offline Geo

• Ekspert
  • Reputacja: 102
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Skleptrabucco.pl
« Odpowiedź #135 dnia: 18.02.2016, 16:55 »
Niestety zakupy w tym sklepie nie do końca zachęcają mnie do dalszej współpracy. Towar pomylony, wymiana ponad dwa tygodnie. Kontakt niby OK, ale niesmak został.
Zakup przez allegro.
Sebastian

Offline Radar

• Ekspert
  • Reputacja: 368
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #136 dnia: 22.02.2016, 18:17 »
Kolejna paczka ze sklepu dotarła.

Obsługa sklepu, kontakt 10/10

Ceny 10/10

Dostępność towaru 6/10

Generalnie OK.

Major wykazał się dużą cierpliwością do mojej osoby odnośnie zmian adresu dostawy. :thumbup:

Nie krytykuj bo dostaniesz bana.

Radek

_luwro

• Gość
« Odpowiedź #137 dnia: 08.03.2016, 18:22 »
Zrobiłem dziś zamówienie, poprzez allegro. Żadnego potwierdzenia, dzwoniłem 2 razy, napisałem SMS odpowiedzi brak... Major zmień podejście swoje lub pracowników...

Offline kALesiak

• Ekspert
  • Reputacja: 86
« Odpowiedź #138 dnia: 08.03.2016, 18:57 »
Zrobiłem dziś zamówienie, poprzez allegro. Żadnego potwierdzenia, dzwoniłem 2 razy, napisałem SMS odpowiedzi brak... Major zmień podejście swoje lub pracowników...

Daj gościowi pożyć, Dzień Kobiet jest. A może ryby? A może poszedł z kumplami na piwo?  A może jest u lekarza? A może auto mu padło i organizuje hol? :D A może leży bandziochem w górę, gryzie orzeszki i ogląda "Wojny Magazynowe"? Czy praca oznacza niewolę?

Luwro, bądź cierpliwy, jesteś wędkarzem. www.leszcz.pl jest jeszcze mniej energiczny, ale dosyła towar zgodnie z zamówieniem. Po co to ciśnienie?  :D

Offline pio19681

• Ekspert
  • Reputacja: 42
« Odpowiedź #139 dnia: 08.03.2016, 19:14 »
Czyżby lokalny patriotyzm? ;D
"Dopóki nie było internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów..."
S. Lem.

Offline MichalZ

• Ekspert
  • Reputacja: 38
    • https://posciel.to
« Odpowiedź #140 dnia: 08.03.2016, 19:19 »
Też lubie wojny magazynowe :thumbup:
Michał

Offline Radar

• Ekspert
  • Reputacja: 368
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #141 dnia: 08.03.2016, 19:26 »
Ja bym zaproponował, aby negatywna opinia o sklepie poparta była np. numerem zamówienia w celu weryfikacji przez sprzedawcę.

Dziś też odbierałem przesyłkę z tego sklepu i wszystko było w jak najlepszym porządku pomimo wielu drobnych i zróżnicowanych pozycji w zamówieniu.

Znów 10/10

Polecam.
Nie krytykuj bo dostaniesz bana.

Radek

_luwro

• Gość
« Odpowiedź #142 dnia: 08.03.2016, 19:53 »

Daj gościowi pożyć, Dzień Kobiet jest. A może ryby? A może poszedł z kumplami na piwo?  A może jest u lekarza? A może auto mu padło i organizuje hol? :D A może leży bandziochem w górę, gryzie orzeszki i ogląda "Wojny Magazynowe"? Czy praca oznacza niewolę?

Luwro, bądź cierpliwy, jesteś wędkarzem. www.leszcz.pl jest jeszcze mniej energiczny, ale dosyła towar zgodnie z zamówieniem. Po co to ciśnienie?  :D

Szczerze to jest jego biznes, jego pieniądze. Porównaj teraz z Drapieżnikiem jak tam chłopaki dbają o klientów. I to nawet w "dzień kobiet".

Offline kALesiak

• Ekspert
  • Reputacja: 86
« Odpowiedź #143 dnia: 08.03.2016, 20:24 »
Luwro, myślę, że to niepotrzebne emocje są :) Nie wiem, jak teraz, ale jeszcze niedawno był to jednoosobowy team, który przy okazji jeździł na kilkudniowe ryby, i to z efektami. Nie bronię ziomala, bo ziomal; ale na tyle ogarniam temat, że wiem, iż nie lekceważy klientów.

Spokojnie, będzie Pan zadowolony, o ile poznałem MMM  :)

PS. MMM nie jest moim kumplem, tylko znajomym z widzenia.

Offline atet

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 3
  • To forum uzależnia, ale warto
« Odpowiedź #144 dnia: 08.03.2016, 20:34 »
Koledzy, nie wszystkie sklepy to "Drapieżnik" -> jak widać chłopaki z Drapieżnika bardzo pracują na swoją dobrą opinię i wielka chwała im za to (też u nich kupuję). Ale jak wszyscy wiemy, potrzebne są także inne sklepy i konkurencja i to właśnie w naszym interesie :). Swoje pierwsze zakupy do metody robiłem w Skleptrabucco.pl Lista zakupów była długa i wkradło się kilka pomyłek, ale wszystko sprawnie uzgodniliśmy i jestem zadowolony.
Każdemu mogą się trafić pomyłki, złe dni etc. ale ważne, czy i jak się chce problem rozwiązać? A Skleptrabucco.pl naprawdę się stara i daje radę. Duży plusik, bo są rezerwy, więc tylko "plusik", ale wierzę, że wkrótce plus.

Offline meteo76

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #145 dnia: 08.03.2016, 21:02 »

Szczerze to jest jego biznes, jego pieniądze. Porównaj teraz z Drapieżnikiem jak tam chłopaki dbają o klientów. I to nawet w "dzień kobiet"
Kolego, to kupuj w Drapieżniku i nie będziesz miał problemu.
Wojtek

_luwro

• Gość
« Odpowiedź #146 dnia: 08.03.2016, 21:06 »

Szczerze to jest jego biznes, jego pieniądze. Porównaj teraz z drapieżnikiem jak tam chłopaki dbają o klientów. I to nawet w "dzień kobiet"
Kolego, to kupuj w drapieżniku i nie będziesz miał problemu.

Zastanawia mnie Twoja wypowiedź, ten dział i temat służy do recenzji sklepu - co nam się podoba, a co nie. Drapieżnik był tylko dla "kontrastu".

Offline meteo76

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #147 dnia: 08.03.2016, 21:14 »
Skoro zamówiłeś dzisiaj, to poczekaj do jutra, jeśli nie dostaniesz żadnej informacji, to dopiero zacznij się martwić, może właśnie Twoje zamówienie jest kompletowane? Może właśnie pojechał na pocztę je wysłać, a Ty już lamentujesz. Ja kupowałem ostatnio i u Drapieżników, i u Majora i wszytko było w obydwu przypadkach ok.
Wojtek

Offline atet

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 3
  • To forum uzależnia, ale warto
« Odpowiedź #148 dnia: 08.03.2016, 21:18 »

Szczerze to jest jego biznes, jego pieniądze. Porównaj teraz z drapieżnikiem jak tam chłopaki dbają o klientów. I to nawet w "dzień kobiet"
Kolego, to kupuj w drapieżniku i nie będziesz miał problemu.

Recenzja ma szansę posłużyć obu stronom. Warunek, że nie będziemy organizowali plebiscytu popularności, bo, na dziś zwycięzca na forum SiG jest raczej znany. Dajmy szansę poprawić biznes także innym sklepom. W końcu skorzystamy wszyscy. Musimy się tylko skupić się na tym aby w swoim opisie wskazać rzeczy, które nam nie odpowiadają (kontakt, szybkość obsługi etc) słowem to co nam nie pasuje w sklepie. Na resztę szkoda czasu.

Offline Mateo

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 981
    • Galeria
    • Spławik i Grunt
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #149 dnia: 08.03.2016, 21:46 »
Jako administrator serwisu pozwolę sobie nieśmiało się wtrącić.
Wątek nie służy dyskusjom na temat opinii wystawionych przez użytkowników.
Każdy ma prawo zamieszczać tu swoje spostrzeżenia i nie wymaga to komentowania. Dlatego proszę powstrzymać się od komentowania wpisów innych kolegów.
Pozdrawiam
Mateusz