Ja bardzo lubię takie filmy spod wody oglądać. Chyba nie ma lepszego materiału do nauki.
Szkoda, że nie możemy wspólnie obejrzeć filmów, które mam na dysku. Są to bardzo duże produkcje DVD, które zwykle rozprowadzane są odpłatnie i udostępniane mi przez kolegów. Bardzo ciekawą produkcją jest film kolegi Warmuza pt. "Karp pod wodą", który przestudiowałem wielokrotnie - polecam nie tylko karpiarzom, ale również wszystkim wędkującym metodą gruntową.
Co do samych mikrokulek, to w zeszłym sezonie używałem akurat Sonubaits, ale jestem przekonany, że wiele innych film produkuje świetne kulki. Stosowałem też kulki SBS, ale tylko dlatego, że akurat kolega jest dystrybutorem na Polskę i mam do nich "dobry dostęp"

Świetne kulki produkuje Dynamite Baits i też używałem ich w zeszłym sezonie. Pożyczyłem trochę od kolegi, bo do łowienia na metodę nie potrzeba przecież wielokilowych opakowań, a cena kulek z DB jest naprawdę konkretna.
Widziałem też fajne kolorowe minikulki z Nasha.
Ja zawsze byłem wielkim fanem Hutchinsona i uważam, że zarówno jego atraktory, jak i kulki są najlepsze.
Nie ma jednak obecnie w ofercie Hutchinsona tonących minikulek. Są jedynie bardzo fajne kolorowe pup-upy o średnicy 10 mm. Poza tym ciężko powiedzieć czy jest to wszystko nadal tak dobre jak kiedyś. Być może jest to tylko kupiona przez Włochów marka z napisem Rod Hutchinson.