Autor Wątek: III Zlot SiG - relacje uczestników, komentarze  (Przeczytany 94248 razy)

Offline jurek

• Ekspert
  • Reputacja: 202
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: III Zlot SiG - relacje uczestników, komentarze
« Odpowiedź #240 dnia: 29.05.2017, 22:30 »
Kucharka leciała na Jacka skoro zapłacił za porcję sandacza dwie dyszki  a Mateusz dziewięć dyszek 😀

No bo to mogły być takie desperackie "końskie zaloty " skoro nie było odzewu na subtelności :P

Offline Fisha

• Ekspert
  • Reputacja: 87
« Odpowiedź #241 dnia: 29.05.2017, 22:35 »
Zgadza się, chamska obsługa i kłótnie.
Zbychu akurat byłem na dworze w pobliżu Waszego pokoju i słyszałem jak kobieta rzuca mięsem w obecności bądź co bądź nowych klientów, po prostu porażka. Nie żebym nie używał łaciny, ale trochę kultury.
Ciekawe kim był pewien starszy pan, który był w barze, jak poszliśmy na śniadanie w piątek :)
Wychodził z knajpy i słyszałem tekst, że zaora i podpali, jak tego nie zrobicie, kierował to do tej babki i chyba jej siostry? :)
Później ten koleś mi mówił, że w wodzie jest około 130 jesiotrów.
Ciężko stwierdzić kim był ten gość, ale może poprzedni właściciel?
Szkoda, że taka obsługa, chciałem tam z rodziną kiedyś zawitać, bo można np. łowić rybki, a za plecami dzieci mogą się pluskać, ale cóż.

Offline Arunio

• Ekspert
  • Reputacja: 524
  • Życie jest krótkie, a łowić się chce!
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #242 dnia: 29.05.2017, 22:35 »
To jest bardzo przykre chłopaki co opisujecie. Ja czekałem na taką relację jak rok temu. Wszyscy hepi, właściciele i forumowicze zadowoleni, a tu takie kwiatki. Przykre. Ale cóż. Info idzie w świat. Z mojej strony,szacun i zazdrość za ogólne spotkanie i zawody. Taka grupa, musiała się fajnie bawić. W końcu to ZLOT S&G!!!!!! :bravo: :bravo:
Arek

Offline Wonski81

• Ekspert
  • Reputacja: 939
« Odpowiedź #243 dnia: 29.05.2017, 22:37 »
Ja nie słyszałem wulgaryzmów od tej Pani, ani też mnie w nijaki sposób nie rugała. Nie zmienia to jednak faktu, że każdego dnia docierały do mnie rozmowy na temat jej zachowania.
Kobieta nie dba o opinię o sobie i swoim biznesie, jej problem. Bardzo krótkowzroczne postępowanie. Grupa zadowolonych wędkarzy może wrócić i utorować drogę innym grupom zapaleńców. Skoro nasza kasa jej śmierdzi, to już nie będzie musiała jej wąchać :)
A może zwyczajnie, po prostu, po ludzku, powinien podejść do niej facet, trzasnąć ją w tyłek, i powiedzieć by się ogarnęła :P
Czesiek

Offline maciek_krk

• ⚡⚡⚡⚡⚡
  • Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 520
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #244 dnia: 29.05.2017, 22:39 »
Arku, ale wszyscy jesteśmy mega zadowoleni. Pod kątem Zlotu i atmosfery było rewelacyjnie.
Te negatywne uwagi odnośnie Pani Właścicielki, to raczej przestroga dla innych :D
Pozdrawiam,
Maciek

Offline Arunio

• Ekspert
    • Galeria
« Odpowiedź #245 dnia: 29.05.2017, 22:41 »
powinien podejść do niej facet, trzasnąć ją w tyłek, i powiedzieć by się ogarnęła :P
Chyba jaja sobie robisz Czesiu. Na tyle radochy, trzeba sobie zasłużyć. Trzasnąć, to powinien Ją w pysk i to solidnie. :facepalm:
Arek

Offline Arunio

• Ekspert
    • Galeria
« Odpowiedź #246 dnia: 29.05.2017, 22:43 »
Arku, ale wszyscy jesteśmy mega zadowoleni. Pod kątem Zlotu i atmosfery było rewelacyjnie.
Te negatywne uwagi odnośnie Pani Właścicielki, to raczej przestroga dla innych :D
Ale ja wiem Maćku. Tylko szkoda Mi właśnie że moi forumowi przyjaciele, płacąc za łowisko, musieli znosić takie impertynencje. To się w pale nie mieści. Reszty, zazdraszczam wam baaardzo.
Arek

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 983
  • Ulubione metody: spinning
« Odpowiedź #247 dnia: 29.05.2017, 22:44 »
Tekst zlotu:

- Choruje pani na coś?
- Nie!
- A chce pani? :P

Zainteresowani wiedzą, o co chodzi.
Jacek

Kadłubek

• Gość
« Odpowiedź #248 dnia: 29.05.2017, 22:45 »
A może zwyczajnie, po prostu, po ludzku, powinien podejść do niej facet, trzasnąć ją w tyłek, i powiedzieć by się ogarnęła :P

A ty co? Rąk nie masz czy z Sz. Małżonką byłeś :P

Offline Morgoth13

• Ekspert
  • Reputacja: 163
« Odpowiedź #249 dnia: 29.05.2017, 22:51 »
Jacek - zabrać wędki tylko po to bym jechał  pociągiem to było sprytne. Szkód tylko, że ich Tobie Mateusz nie przetestował 😀
Pozdrawiam
Mirek

Offline Druid

• Ekspert
  • Reputacja: 419
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #250 dnia: 29.05.2017, 23:26 »
Zazdroszczę kolegom i gratuluję pięknych wyników
Ja niestety nie byłem. Mam jakiegoś doła wędkarskiego. Nie chce mi się łowić, nęcić, kupować sprzętu itp. Mam nadzieję, że to jakieś przejściowe.
Pozdrawiam - Gienek

Offline pawel899

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 32
« Odpowiedź #251 dnia: 29.05.2017, 23:29 »
Czytam i czytam i smutno się robi, ja często bywam w Sielskiej Wodzie, z właścicielką różnie bywało podczas moich wizyt, ale to co sie tutaj wyprawiało to jakaś masakra (domyślam się że nie wszystko jest opisane).
Najwyraźniej przerosła ją organizacja takiej imprezy i zabezpieczenie wszystkiego tak żeby spora grupa ludzi była zadowolona. Szkoda.

Mogę Was przeprosić bo polecałem to miejsce, mnie osobiście tam nic złego czy chamskiego nie spotkało.

Byłem chwilę na zlocie niektórych poznałem, z niektórymi kilka słów się zmieniło :-)  mimo wszystko myślę, że atmosfera była ok :D

Offline MarioG

• Ekspert
  • Reputacja: 312
« Odpowiedź #252 dnia: 29.05.2017, 23:57 »
Wspomniacie często o zlych zachowaniach włascicielki.
O tym jak sie odniosła do Mateo.
Ale moglibyście rozwinąć jakoś bo jako, że nie byłem to nie mam pojęcia o czym mówicie.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Mario
Mazovia Fishing Team

Offline DarekM

• Ekspert
  • Reputacja: 67
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #253 dnia: 30.05.2017, 00:05 »
Natłok pracy sprawia, że nie ma czasu posiedzieć na forum, natomiast muszę szczególnie podziękować kilku osobom, które wyciągnęły w moim kierunku pomocną dłoń podczas zlotu.
A więc, zacznę od Ostapa, dzięki któremu nie zostałem pożarty przez komary pierwszej nocy spędzonej na zlocie. Ostap i Rafał byli pierwszymi osobami z którymi udało mi się dłużej pogadać i oswoić się z klimatem. Jesteście mega pozytywni :thumbup:. Dzięki chłopaki :beer:
Kolejną osobą której chcę podziękować i bez której trudno byłoby mi dojść do siebie o poranku jest Jaro. To jego herbatka i kawka stawiały mnie rano na nogi. Jarek to świetny Gość, i robi świetne rzeczy z cukru ;). Dziękuję Tobie Jarku za wszystko :beer:
Przyszedł czas na Ptaka i jego świetną partnerkę Antenkę. Co tu pisać, gdyby nie Antena zginąłbym jak Andzia w parku i łaziłbym rano po ośrodku szukając swoich rzeczy :facepalm:. Paweł, jak sam powiedziałeś, to taka dobra duszyczka jest z Niej. Miło było wspólnie powędkować, pobiwakować, pogadać w dzień i w nocy i w ogóle Jesteście Wielcy  :thumbup: :beer:, dla Antenki - :flowers:
Kolega Pajone, to wytrwały nocny łowca, z którym można było pogadać przy kiju. Za wspólne nocne łowy :thumbup: :beer:
Oraz wszystkim uczestnikom Zlotu, o których nie pisałem (musiałbym chyba dostać od Lucjana listę obecności by Was wszystkich wymienić :P) za niezwykle ciepłe przyjęcie na moim pierwszym zlocie Spławika i Gruntu. Dla Was wszystkich :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
No i stało się, zapomniałem o koledze Tomku. Tomasz, koszulki i bluza pierwsza klasa :thumbup: :beer:. Tomasz dodrukował mi również brakujący spławik na koszulce z poprzedniego zamówienia :D
Ale się rozpisałem, a miało być krótko i spać :facepalm: :P

Pozdrawiam Darek

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2219
  • MFT
« Odpowiedź #254 dnia: 30.05.2017, 05:54 »
Mariusz, ciężko to opisać. Ta pani reprezentowała sobą postawę takiej komunistycznej urzędniczki, co to przychodzisz załatwić sprawę, a jesteś traktowany, jakbyś w pracy przeszkadzał. Jakoś tak.
Jeden z nas poprosił o kawę, po chwili dodał, że 2 łyżeczki cukru jeszcze. A w odpowiedzi usłyszał mniej więcej: "Już się rozpędzam. Tam stoi cukier, to se pan nasyp".

I błysk pieniądza w oczach i wszędzie chodzenie z kalkulatorkiem i pstrykanie. Tylko kasa się liczy.

Edit: Aby sprawiedliwości stała się zadość, należy wspomnieć, że ponieważ przyjechało mniej osób niż zakładaliśmy, Mateo zajął sam 4-osobowy domek. Pani po krótkiej dyskusji zgodziła się policzyć mu nie za 4 osoby, tylko za 3 :D
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!