U mnie w zimnych porach deeper stopuje brania mimo głębokości 4-5m.
To jest ciekawe stwierdzenie. Też o tym myśleliśmy czy sam w sobie Deeper nie wywołuje jakiegoś negatywnego wpływu na ryby

??
Deeperek piękna rzecz bardzo ułatwia i skraca czas sondowania dna. Ostatnio byłem na porcie w Głogowie i mieszanka Dutch Master yellow i silver dała mi parę ładnych płoci i leszczy gdzie po drugiej stronie odbywały się zawody tak więc presja była spora a do przetestowania została jeszcze mieszkanka River Black z Black Roach
.
Świetna sprawa, szczególnie zimą można sprawdzić czy ryby są w tym zimowisku.
Rivera z Roach miał teraz Krzysiek ale nie było ryb w łowisku, to nie za bardzo można coś wtedy pisać o połowach

Ależ to sobie panowie z Drapieżnika wymyślili ten blog... Panowie będą łowili duże ilości ryb, będą pisać czym łowili i to "czym" od razu będzie linkiem do sklepu - no bo skoro oni "tym" złowili to trzeba to kupić i ja też będę tak dużo łowił....
Sprytne.
To jest błąd myślowy. Przetasowałeś to od tyłu.
To opis wyjazdu nad wodę, jak w każdym innym blogu wędkarskim na świecie, a że blog jest Drapieżnika, i jest podpięty pod sklep więc Drapieżnik linkuje produkty w sklepie Drapieżnik. Czy ta forma jest jakaś tragiczna i powoduje jakiś zły przekaz?
Czy byłeś kiedyś na stronach dużych sklepów z innej branży, na przykład Cyfrowe.pl albo choćby Oponeo.pl? Tam artykuły dla użytkowników sklepu też są złe?
Ps. Z rozpędu dodałeś ten wpis nie w tym temacie. Więc proszę nie kontynuujmy go tutaj.