Pfff, Grześ masz super. U mnie w mieście wojewódzkim na hasło Drennan sprzedawcy robią dziwne oczy i twierdzą, że nikt tego nie kupuje, więc oni nie będą sprzedawać.
Widzisz tu chyba nie chodzi o wielkość miasta, a o liczbę wędkarzy i ilość zbiorników. Ten sklep, w którym ostatnio robię zakupy jest na wlotówce do mojego miasta od strony Radomia i innych miast, z których sporo ludzi jeździ na ciepły kanał przy Elektrowni, czy też normalnie nad Wisłę, do której mam ok. 8km, co przekłada się na obrót sklepu, a właściciel (wędkarz z pasją) dba o klientelę i widzi ten rynek obiektywnie. W moim mieście jest jeszcze kilka sklepów, ale mają w większości masówkę Jaxona i Trapera, niby świrują, że coś tam wiedzą na temat metody, ale jak skonstruuję pytanie czysto techniczne, to brną w ślepy zaułek, tylko ten gość z w/w sklepu potrafi ze mną pogadać i odpowiedzieć na temat, więc przeszedłem do niego na stałe.
Nie wiem, czy mogę dawać linki sklepów, ale w tym poniżej:
http://skleptrabucco.pl/koszyk-in-line-method-feeder-drennan/powyższy podajnik kosztuje 10,99zł a w sklepie na ściance widziałem je po 10,50zł więc i cena przystępna

.