Kolego, wyluzuj trochę, bo chyba Cię ponosi. Czy napisałem, że to dobrze, że tak się różni? Napisałem, że Lorenc powinien to robić? Skończ z tym sarkazmem, bo to niczego do dyskusji nie wnosi.
Napisałem, że produkt wygląda ch..owo ale swoje zadanie spełnia dobrze i kosztuje grosze w porównaniu do pierwowzoru, z którego został bezczelnie zerżnięty. Poza jakością wykonania. Żeby było jasne powtórzę, Lorpio nie powinno odwalać takich numerów. I nie powinno łasić się na sprzedaż kiepsko wykonanego produktu w niskiej cenie skoro chce być czymś więcej niż przysłowiowy Jax.
Większość wędkarzy łowiących na feeder nie wie co to Guru? Ciekawa teoria. W samym tym wątku, w każdym poście jest porównanie do podpórki tej marki. To możemy równie dobrze przyjąć tezę, że większość wędkarzy ma wywalone na to jak podpórka za dychę wygląda a interesuje ich jak działa, bo po to ją kupili. I takie opinie też tu się pojawiły i nikt nie drze szat.
A jak kolega jest taki zawiedziony (a jeśli się kierował zdjęciem i nie miał pojęcia ile kosztuje oryginał, z którego zerżnięto ten produkt, to absolutnie ma prawo się tak czuć), to może zwrócić towar ze względu na jego niezgodność z zawartą umową (w tym przypadku zdjęcie jest częścią takiej umowy) i poinformować kolegów, że Lorpio to "gówniana" firma. I, że jednak nie da się szkłem dupy wytrzeć i jak się chce wysoką jakość, to trzeba za nią zapłacić.
Produkt nie powinien odbiegać jakością od tego co na zdjęciu w żadnej firmie. Nawet "gównianej". Ale w tych "gównianych" często zdarza się, że odbiega. Widocznie Lorenc postanowił do nich dołączyć ze swoją marką.