Carp Zoom swoją drogą na początek, kup też pewniaki z Sonubaitsa "Pikatna kiełbasa (Spicy Sausage) oraz pellet robin red 8 mm, dobrą alternatywa będzie również kukurydza na włosie jeśli łowi się na nią na Twoim łowisku, tutaj bym proponował zacząć od zwykłej kuku oraz zakupić też kukurydze firmy Cukk (Sprawdź na allegro). To tak na początek 
Już notuję

Pikantna kiełbasa i Robin red (czytałem o nich troszke i często sie przewijają)
Na tym gdzie będę próbować płocie po 20 cm atakują kukurydzę, dlatego nieco bardziej upatruje przynęty w pelletach i kulkach.
o Cukk też dużo się tutaj na tym forum przewija (zanotowane)

Dokup też kulki sweetcorn i truskawkę z MSRANGE mi się sprawdza na każdym łowisku, odnośnie mixu obejrzyj film Luka.
MSRANGE to firma? gdzie dostane jej produkty? Kulki 10 mm to dobry wybór? Brak karpia na łowisku - PZW. Co do mixu, chciał bym przynajmniej pierwsze pare wypadów obyć się bez młynka i komponowania zanęty, lecz jeżeli odniosę jakiś skutek na podstawowej mieszance (myślę MMM+2 mm basic) to pewnie chętnie pobawię się w mieszanie swojej "paszy"

I jak ja mam wybrać jakiś zestaw na początek? Jest szansa że ktoś poda jakiś taki zestawik np 5 smaków na wiosnę?
Super że tak szybko i ładnie pomagacie.