MaRaS co ty wystartowałeś z reklamą Daiwa N’zon Z
?perkusista szuka kija za 500 PLN na sztywno
W tej cenie ciężko będzie znaleść Zetkę,tym bardziej że wielu wędkarzy kiepsko ocenia te kijki.Sam również byłem posiadaczem ale na szczęście w krótkim czasie, ze względu na szczytówki bardzo kruche,i w wysokiej cenie.(wędkarstwo to moje hobby a nie sport),i to tylko moja ocena nie „mistrza okręgu”. Wydaje mi się że sam swojego chciałeś sprzedać na giełdzie,jeśli się nie mylę jak możesz opisz z jakich względów chciałeś sprzedać tak reklamowany przez siebie kijek.

Chyba że najpierw reklamujesz i nagle pojawi się na giełdzie 

Ps:ja długo próbowałem sprzedać swoją Zetkę i udało się dopiero po zjechaniu z ceny na grubo.Daiwa robi świetne kołowrotki ale rozwijać się trzeba i w końcu zrobią święty Graal .Sparzyłem się na nie tanim kijku i Daiwa poszła w odstawkę jeśli chodzi o kijki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Podoba mi się jak ludzie nie wiedzą o czym piszą i im się coś wydaje
. Owszem sprzedawałem wędkę z serii N'zon a dokładnie kij daiwa n'zon z medium feeder 3,6m 80g w 3składzie którego wygrałem a zarówno jego długość jak i fakt że wędka jest 3częściowa mi nie odpowiadało. Także nijak się to ma do Twoich insynuacji jako bym reklamował te wędki, używam różnych modeli od kilku lat i jestem z nich bardzo zadowolony zwłaszcza że większość została kupiona w cenie ok 600zł co uważam za bardzo dobrą cenę. Druga sprawa nie rozumiem ludzi którzy twierdzą że te wędki mają kruche szczytówki bo ja do tej pory uszkodziłem tylko jedną i to tylko dlatego że przeciążyłem kij na szczytówce 1,5oz, jeżeli ktoś nie sprawdza czy żyłka lub plecionka nie jest owinięta na szczytówce to kończy się jak się kończy i to nie wina szczytówki a użytkownika. Moi koledzy z ekipy też je mają i też chwalą a to co napisałem to jest moja subiektywna opinia do której mam prawo. Pozdrawiam
MaRaS : po pierwsze czasami lepiej napisać”moim zdaniem”by ludzie mogli zrozumieć że autor może się mylić,po drugie mylisz insynuacje z zadanym pytaniem? na które powinno się odpowiedzieć;a nie szukać insynuacji,i mi również podoba się jak ludzie niewiedzą co piszą ,bo nie rozumieją co czytają,po trzecie nie rozumiem ludzi którzy wyszukują insynuacji w żartobliwym pytaniu,polecam się rozluźnić na naszym forum. Pozdrawiam 🫡
Ps: perkusista30 jak nie kupiłeś jeszcze to bierz Monster będziesz zadowolony.Najlepiej porównaj sobie ugięcia eski i monstera.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk