Co tam skomlesz, fanatyku niedopracowanych produktów chińskiego reżimu? 
Jesteś niespójny w swoich wypowiedziach, nie tylko na temat aut (co do których Twoja wiedza nie sięga poza gimbazę), kilka stron wcześniej obiecałeś się już nie odzywać, a tu proszę-krucjata trwa, nie ważne, że na bakier wiedzy, faktów, techniki...ważne że można wrzutkę z FB zapodać sobie podobnego, czasami lepiej nic się nie odezwać, niż zrobić to i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Dobrego wieczoru życzę, bo z Tobą motoryzacyjne dyskusje zakończyłem, betonu nie skruszysz i szkoda pary w klawiaturę,a to zdaje się forum całkiem dojrzałych facetów. A rynek zweryfikuje wszystko. I w przeciwieństwie do Ciebie nie będę miał problemu, by stwierdzić-myliłem się, wręcz przeciwnie, chciałbym by tak było, bo zjedzenie motoryzacyjnie Eu przez Chrl nikomu na dobre nie wyjdzie. Ale nie szat nie zamierzam drzeć z tego powodu, nie jestem tez forumowym krzykaczem z zerową wiedzą ogólną-ze spokojem sobie mogę poobserwować, ze względu na robotę mam bardzo dużą próbkę, więc łatwiej mi wyciągnąć REALNE wnioski.