Znalazłem na allegro tylko jedną aukcję 12,50 za 700 g więc drożej od Basic'a od Piotrka.Może jakiś inny kanał sprzedażowy będzie tańszy??
A ja używałem Lorpio i "dupy nie urywa" a teraz następna firma to samo wypuszcza ale w innym opakowaniu (żenada).
Cytat: jean72 w 09.03.2016, 20:45A ja używałem Lorpio i "dupy nie urywa" a teraz następna firma to samo wypuszcza ale w innym opakowaniu (żenada).Wyrasta nam nowy forumowy malkontent Zdania na temat wszystkiego są podzielone, może to wina dnia, może wody.. Nie ma reguły. Może po prostu jesteś przyzwyczajony do lepszych- droższych pelletów to i nie dziwię się, że nic Ci nie urywa
Panowie nie popadajmy w skrajności. Z tym całym przynęto wym bumm... trzeba zrobić jedno. Wybrać sobie kilka co dały nam efekty na naszych wodach i tego się trzymać. Za dużo też nie ma co kombinować bo zgłupieć można. Bardziej podejść technicznie, i może więcej skupić się nad rozszyfrowaniem wody.
Cytat: DvD w 09.03.2016, 20:53Cytat: jean72 w 09.03.2016, 20:45A ja używałem Lorpio i " dupy nie urywa " a teraz następna firma to samo wypuszcza ale w innym opakowaniu ( żenada ) Wyrasta nam nowy forumowy malkontent Zdania na temat wszystkiego są podzielone, może to wina dnia, może wody.. Nie ma reguły. Może po prostu jesteś przyzwyczajony do lepszych- droższych pelletów to i nie dziwię się, że nic Ci nie urywa A ty co z Dostajesz działkę z Lorpio , Mondiala czy prowadzisz sklep ? Wkurza mnie w tym całym " piekiełku wędkarskim " to całe przepakowywanie i robienie z Nas idiotów, bo przecież to z firmy X jest lepsze od firmy Y mimo że obie firmy sprzedają to samo A drogie z firm UK coś coś tam Baits wcale też na mnie dużego wrażenia nie zrobiły, choć muszę szczerzę powiedzieć że opakowania mają najładniejsze
Cytat: jean72 w 09.03.2016, 20:45A ja używałem Lorpio i " dupy nie urywa " a teraz następna firma to samo wypuszcza ale w innym opakowaniu ( żenada ) Wyrasta nam nowy forumowy malkontent Zdania na temat wszystkiego są podzielone, może to wina dnia, może wody.. Nie ma reguły. Może po prostu jesteś przyzwyczajony do lepszych- droższych pelletów to i nie dziwię się, że nic Ci nie urywa
A ja używałem Lorpio i " dupy nie urywa " a teraz następna firma to samo wypuszcza ale w innym opakowaniu ( żenada )
Cytat: jean72 w 09.03.2016, 21:01Cytat: DvD w 09.03.2016, 20:53Cytat: jean72 w 09.03.2016, 20:45A ja używałem Lorpio i " dupy nie urywa " a teraz następna firma to samo wypuszcza ale w innym opakowaniu ( żenada ) Wyrasta nam nowy forumowy malkontent Zdania na temat wszystkiego są podzielone, może to wina dnia, może wody.. Nie ma reguły. Może po prostu jesteś przyzwyczajony do lepszych- droższych pelletów to i nie dziwię się, że nic Ci nie urywa A ty co z Dostajesz działkę z Lorpio , Mondiala czy prowadzisz sklep ? Wkurza mnie w tym całym " piekiełku wędkarskim " to całe przepakowywanie i robienie z Nas idiotów, bo przecież to z firmy X jest lepsze od firmy Y mimo że obie firmy sprzedają to samo A drogie z firm UK coś coś tam Baits wcale też na mnie dużego wrażenia nie zrobiły, choć muszę szczerzę powiedzieć że opakowania mają najładniejsze Niewiele ostatnio piszę, ale wszystko czytam. I własnym zdaniem, wiele stary wymagasz. Daj coś w zamian. Jak na razie dużo krytyki. Pokaż, co jest lepsze! Proszę.