Gratuluje połowów Panowie

Ja dziś przesiedziałem 5h na wodzie PZW jez.Pławęcino , wynik to jedna płotka 20cm

. Testowałem dziś metodę tylko i wyłącznie. Ewidentnie rybom dziś coś nie pasiło. Wypróbowałem wszystkie przynęty jakie miałem pellety,kulki,robaki i niestety tylko 2 brania, jedno pękł przypon podczas zacięcia (podejrzewam gdzieś przetarta żyłka) a drugie płotka 20cm. W niedzielę byłem na zawodach ale nie wytrwałem do końca , 1.5h godziny przed końcem zakończyłem łowienie , przegrałem z pogodą (cholerny upał nie dało rady wytrzymać dodatkowo zrobili turę 6h łowienia, na początku byłem uradowany że połowimy długo ale po 4h miałem już dosyć) , co najlepsze jedyne ryby jakie dawały jakiś wynik to płoteczki łowione z opadu ( kto łowił tak od początku i systematycznie to zrobił wynik). Jedyny plus zawodów że potrenowało się zarzucanie , chyba oddałem kilkaset rzutów. Kolejny wypadzik planuje na czwartek woda pzw , jeziorko na którym będą zawody nocne. Zobaczymy jak tam sprawdzi się metoda. Jak na razie od początku roku methoda nie przyniosła mi żadnych wyników, mowa o wodach Pzw.
Zapomniałem dodać , przez całe 5h łowienia zero przyklejania się miksu do foremki. Już wspominałem gdzieś we wcześniejszych postach dobra konsystencja i nie ma żadnych problemów. Do wilżony, do kuwety i przykryty mokrym ręcznikiem, nie wysycha i cały czas ma tą samą konsystencje.
Jeszcze raz gratuluje wyników!!