Proporcje trudno podać, bo nigdy nie robiłem mixu ze składników co podałeś i pewnie nikt nie robił .
Musisz sam kombinować, ale na pewno to jest dobry towar jak zmielisz te pellety i zmieszasz z zanętą MMM od Sonu to na pewno działać będzie, tylko tak jak pisałem to będzie relatywnie drogi mix ,możesz rozcieńczyć go dodatkiem mielonego pelletu aller aqua PRIMO który kosztuje 7 zł za kg na allegro. Zanęta z betainą też nie zaszkodzi jak dosypiesz. Tylko na zimę to będzie bardzo kaloryczny mix możesz łatwo przekarmić ryby polecam małe podajniki i niezbyt częste rzuty.
Musisz tylko sprawdzić jak taka mieszanka zmielonych pelletów będzie się zachowywać podczas rozrabiania może się okazać że się będzie za bardzo kleić, jednak trudno wyczuć co z tego wyjdzie przed finalizacją. Zrób trochę na próbę i rozrób z wodą i będziesz widział czy konsystencja jest ok. Z doświadczenia wiem że dodatek pelletu AA PRIMO pomaga w uzyskaniu odpowiedniej konsystencji.
P.s ja mieszam zmielony pellet aller qua primo w proporcji 50% z zanętami markowymi takimi jak MMM od Sonu czy Swim Stim od Dynamite lub z Swim Stim Carp mix. Dodaję przed łowieniem w całości pelletu 2 mm scretting course czy coppens red halibut i działa super.