Uchań prywatny? Serio? Musze się przejechać
Ktoś z okolic Głowna może jest?

Mówiąc szczerze to KAŻDY wędkarz w moim mieście jest za tym żeby chociażby zbiornik na hucie zrobić tak fajnie jak maja w Strykowie.. oczywiście burmistrz ma do tego podejście jak do zeszłorocznego śniegu, nie to co w Strykowie (tam ponoć jest wędkarzem i ryb jak mrówek, miałem okazje nabyć tam karte ale ~600zł na rok to troche sporo i zrezygnowałem)
P.S. - życzę żeby PZW SKIERNIEWICE straciło KAŻDĄ wodę bo olewa kompletnie każdą prócz swoich, przykładem jest wyżej wymieniony zbiornik na hucie.. gdy jeszcze istniał okręg łódzki to zawsze było gdzie wynieść śmieci, rybę zawsze załatwili i dopuszczali jesienią/wiosną.. gdy przejęło to skierniewice to nie dość że nie ma gdzie śmieci wyrzucić to rybę nie wiem czy co 2 lata wpuszczają.. istny pierdolnik, ostatnio tam przesiedziałem 3 tygodnie DZIEŃ DNIA popołudniu od około 15-16 do 20.. ZERO kontroli, rybek troche nałowiłem jako jeden z nielicznych.. no ale co z tego jak na bezczela każdy 3 nie raz 4 kije rozkłada i się niczym nie przejmuje.. Moje zdanie jest takie że PZW to rak naszych wód który dba "o swoje" wyniszczając pozostałe