Zanderze vel
p^k vel
Bazyl vel ktoś tam jeszcze. Warunków na zlocie ustawiać nie będziesz, chyba, że sobie jakiś zorganizujesz. Powiem szczerze, że jesteś przeze mnie, jak też i resztę administracji niemile tam widziany. Zostałeś usunięty wielokrotnie z forum ze względu na swoją postawę, bardzo konfliktową. Czepiasz się wielu osób (mnie przede wszystkim), ogólnie wiele Twoich wpisów cechuje chamstwo - teraz zawoaluowane.
Ja nie uważam się za wyczynowca i startować nie muszę. Jeżeli chcesz - to uznaję Twoją wyższość, spoko. Ale jak szukasz pojedynków, to uderzaj na zawody Matrixa, Milo, Feeder Bait i inne. Tam się spełnisz. Ja nie roszczę sobie praw do żadnych tytułów i robię co chcę

Póki co dostajesz kolejnego bana, bo nie ma sensu psuć sobie krwi, jesteś tu po to aby jątrzyć i skłócać. Na YT Cię zbanowałem, więc pozostaje FB (o ile nie masz i tam bana, sprawdzę). Nie wiem czy tego chciałeś - ale teraz będziesz zieleniał ze złości, bo na forum nie wejdziesz, nawet nie poczytasz, w swojej miejscowości. Może z komórki dasz radę, ale czujni jesteśmy
A teraz na spokojnie pooglądaj resztę filmów o Metodzie i o braniach z opadu, możesz też mi dawać łapki w dół na YT, zwisa mi to i powiewa. Ciao bambino!