Autor Wątek: III Zlot Forum SiG - data, wstępne informacje i założenia...  (Przeczytany 60824 razy)

Offline zbyszek321

• Ekspert
  • Reputacja: 190
  • Ulubione metody: feeder
Odp: III Zlot Forum SiG - data, wstępne informacje i założenia...
« Odpowiedź #240 dnia: 04.02.2017, 18:02 »
Robert fajnie, że jesteś. Też sobie nie wyobrażam żeby Ciebie nie było. Tym bardziej, że tych którzy byli na dwóch zlotach jest niewielu. Ty, Lucjan, Łukasz i ja. Pozdrów małżonkę i powiedz, że moja też będzie :)
Zbyszek

Offline Ostap

• Ekspert
  • Reputacja: 149
  • Chciałeś Panią? Zapie.... na nią!
« Odpowiedź #241 dnia: 04.02.2017, 18:10 »
Witam, wieki mnie tutaj nie było, ale trzeba było Polskie (pisownie oryginalna) ratować. My już w powiększonym pięcioosobowym składzie, więc przyjazd całą rodziną, będzie wyzwaniem. Rozpoczynam negocjacje z żoną i zobaczymy. Nie wyobrażam sobie żaby mnie nie było na zlocie, co do szczegółów, to muszę popracować nad tym, tym bardziej, że w tym roku już dwie grube imprezy mi się kroją jedna w kwietniu druga w lipcu.
Właśnie miałem pisać gdzie Ty jesteś?

Robert zawijaj mandżur I na zlot

Fajnie będzie spotkać wszystkich ponownie

Łukasz

Mazovia Fishing Team

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
« Odpowiedź #242 dnia: 04.02.2017, 18:38 »
Co do zawodów. Takowe będą w sobotę, planujemy aby były poważne, ale absolutnie bez spinki. Ma być wesoło, ma być fun. Podobno Sielska nie jest równym łowiskiem, więc pod zawody nie jest idealna. Aczkolwiek zrobimy kilka kategorii, może i sektorów. Zachęcamy do startów jak największą ilość osób, ale bez naciskania i bicia się o kasę (ale będa nagrody rzeczowe). Niestety, w takich sytuacjach może się robić nerwowo. A ja wiem jak to jest gdy stawki są wysokie i jak ktoś myje sędziom głowę o jakiś szczegół i jest nieprzyjemnie. Ja będę sędziował lub rejestrował, i jak każdy chcę mieć z tego radość, bez jakiegoś spinania się :D

Lucjan

Offline kucus22

• Robinson
  • Ekspert
  • Reputacja: 186
    • Galeria
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #243 dnia: 04.02.2017, 18:42 »
No i gitara :) My z ekipą najprawdopodobniej wpadniemy właśnie w sobotę z rana. Żeby nie tracić czasu na łowienie, tylko się zintegrować i poznać Was, możemy pomóc w realizacji zawodów. Jeżeli będzie taka potrzeba Luk, będziemy do dyspozycji ;) Wędki planuje zarzucić na noc :)

Offline ZANDER

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #244 dnia: 04.02.2017, 19:10 »
Co do zawodów. Takowe będą w sobotę, planujemy aby były poważne, ale absolutnie bez spinki. Ma być wesoło, ma być fun. Podobno Sielska nie jest równym łowiskiem, więc pod zawody nie jest idealna. Aczkolwiek zrobimy kilka kategorii, może i sektorów. Zachęcamy do startów jak największą ilość osób, ale bez naciskania i bicia się o kasę (ale będa nagrody rzeczowe). Niestety, w takich sytuacjach może się robić nerwowo. A ja wiem jak to jest gdy stawki są wysokie i jak ktoś myje sędziom głowę o jakiś szczegół i jest nieprzyjemnie. Ja będę sędziował lub rejestrował, i jak każdy chcę mieć z tego radość, bez jakiegoś spinania się :D
Nie musisz sędziować, bo nie będzie aż takiej potrzeby a video nagra mój kumpel, z którym przyjadę. Zrobił już kilka slubniaków więc kamera jest mu nieobca.
Sprawdź się z nami w sportowej rywalizacji i nie dygaj 😨
Porównamy umiejętności Anglików i Polaków i wyciagniemy w końcu jakieś wnioski 🤗
Co sądzisz o symbolicznym wpisowym, o którym wcześniej pisałem?

Offline gilala

• Ekspert
  • Reputacja: 36
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #245 dnia: 04.02.2017, 19:17 »
Witam, wieki mnie tutaj nie było, ale trzeba było Polskie (pisownie oryginalna) ratować. My już w powiększonym pięcioosobowym składzie, więc przyjazd całą rodziną, będzie wyzwaniem. Rozpoczynam negocjacje z żoną i zobaczymy. Nie wyobrażam sobie żaby mnie nie było na zlocie, co do szczegółów, to muszę popracować nad tym, tym bardziej, że w tym roku już dwie grube imprezy mi się kroją jedna w kwietniu druga w lipcu.
Właśnie miałem pisać gdzie Ty jesteś?

Robert zawijaj mandżur I na zlot

Panowie, niezmiernie miło mi to słyszeć :) Nie wyobrażam sobie sytuacji, aby nie przyjechać na zlot, pytanie jest tylko z kim tam będę. Tyle pozytywnych wspomnień jakie mam po obu zlotach, sprawia, że muszę być na tym zlocie. Jak tylko się ogarnę i dogadam z rodziną, to oficjalnie zgłoszę ile osób przybędzie.
Fajnie będzie spotkać wszystkich ponownie
Robert

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
« Odpowiedź #246 dnia: 04.02.2017, 19:28 »
Zanderze vel p^k vel Bazyl vel ktoś tam jeszcze. Warunków na zlocie ustawiać nie będziesz, chyba, że sobie jakiś zorganizujesz. Powiem szczerze, że jesteś przeze mnie, jak też i resztę administracji niemile tam widziany. Zostałeś usunięty wielokrotnie z forum ze względu na swoją postawę, bardzo konfliktową. Czepiasz się wielu osób (mnie przede wszystkim), ogólnie wiele Twoich  wpisów cechuje chamstwo - teraz zawoaluowane.
Ja nie uważam się za wyczynowca i startować nie muszę. Jeżeli chcesz - to uznaję Twoją wyższość, spoko. Ale jak szukasz pojedynków, to uderzaj na zawody Matrixa, Milo, Feeder Bait i inne. Tam się spełnisz. Ja nie roszczę sobie praw do żadnych tytułów i robię co chcę :P

Póki co dostajesz kolejnego bana, bo nie ma sensu psuć sobie krwi, jesteś tu po to aby jątrzyć i skłócać. Na YT Cię zbanowałem, więc pozostaje FB (o ile nie masz i tam bana, sprawdzę). Nie wiem czy tego chciałeś - ale teraz będziesz zieleniał ze złości, bo na forum nie wejdziesz, nawet nie poczytasz, w swojej miejscowości. Może z komórki dasz radę, ale czujni jesteśmy :D

A teraz na spokojnie pooglądaj resztę filmów o Metodzie i o braniach z opadu, możesz też mi dawać łapki w dół na YT, zwisa mi to i powiewa. Ciao bambino!  :D :D :D
Lucjan

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 983
  • Ulubione metody: spinning
« Odpowiedź #247 dnia: 04.02.2017, 19:38 »
Lucjanie, zapomniałeś przemówienia ;)

"Wielki jest ciężar odpowiedzialności, jaka spada na mnie w tym dramatycznym momencie polskiej historii. Obowiązkiem moim jest wziąć tę odpowiedzialność - chodzi o przyszłość Polski, o którą moje pokolenie walczyło na wszystkich frontach wojny i której oddało najlepsze lata swego życia. Ogłaszam, że w dniu dzisiejszym ukonstytuowała się Wojskowa Rada Ocalenia Forumowego. Rada Państwa, w zgodzie z postanowieniami Konstytucji, wprowadzi w najbliższych minutach ban dla kolegi  p^k vel Zander vel Bazyl itp.

Nie zmierzamy do wojskowego zamachu, do wojskowej dyktatury. Naród ma w sobie dość siły, dość mądrości, aby rozwinąć sprawny, demokratyczny system socjalistycznych rządów. Wojskowa Rada Ocalenia Forumowego nie zastępuje konstytucyjnych organów władzy. Jej jedynym zadaniem jest ochrona porządku prawnego, stworzenie gwarancji wykonawczych, które umożliwią przywrócenie ładu i dyscypliny".

Pa, pa... :-*
Jacek

Offline Mario8

• Ekspert
  • Reputacja: 185
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #248 dnia: 04.02.2017, 19:40 »
A miał być Kumpel od Ślubniaków :'(

Offline kucus22

• Robinson
  • Ekspert
  • Reputacja: 186
    • Galeria
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #249 dnia: 04.02.2017, 19:45 »
Zanderze vel p^k vel Bazyl vel ktoś tam jeszcze. Warunków na zlocie ustawiać nie będziesz, chyba, że sobie jakiś zorganizujesz. Powiem szczerze, że jesteś przeze mnie, jak też i resztę administracji niemile tam widziany. Zostałeś usunięty wielokrotnie z forum ze względu na swoją postawę, bardzo konfliktową. Czepiasz się wielu osób (mnie przede wszystkim), ogólnie wiele Twoich  wpisów cechuje chamstwo - teraz zawoaluowane.
Ja nie uważam się za wyczynowca i startować nie muszę. Jeżeli chcesz - to uznaję Twoją wyższość, spoko. Ale jak szukasz pojedynków, to uderzaj na zawody Matrixa, Milo, Feeder Bait i inne. Tam się spełnisz. Ja nie roszczę sobie praw do żadnych tytułów i robię co chcę :P

Póki co dostajesz kolejnego bana, bo nie ma sensu psuć sobie krwi, jesteś tu po to aby jątrzyć i skłócać. Na YT Cię zbanowałem, więc pozostaje FB (o ile nie masz i tam bana, sprawdzę). Nie wiem czy tego chciałeś - ale teraz będziesz zieleniał ze złości, bo na forum nie wejdziesz, nawet nie poczytasz, w swojej miejscowości. Może z komórki dasz radę, ale czujni jesteśmy :D

A teraz na spokojnie pooglądaj resztę filmów o Metodzie i o braniach z opadu, możesz też mi dawać łapki w dół na YT, zwisa mi to i powiewa. Ciao bambino!  :D :D :D

:thumbup: 8)

Offline Wonski81

• Ekspert
  • Reputacja: 939
« Odpowiedź #250 dnia: 04.02.2017, 19:47 »
Czytając wpisy kolegi mającego coś wspólnego z sandaczem, rysował mi się w głowie obraz szczupłego młodzieńca z fryzurą "na kogucika" - nażelowane włosy postawione do pionu...
Zupełnie nie wiem dlaczego ;D
Czesiek

Offline andre1975

• Ekspert
  • Reputacja: 46
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #251 dnia: 04.02.2017, 19:49 »

No i nareszcie po sprawie :thumbup: :)
Andrzej

Offline jurek

• Ekspert
  • Reputacja: 202
« Odpowiedź #252 dnia: 04.02.2017, 19:50 »
Lucjan, nie wiedziałem, że to taki znajomy ;)

Offline Tench_fan

• Ekspert
  • Reputacja: 476
    • Galeria
  • Ulubione metody: bat i feeder
« Odpowiedź #253 dnia: 04.02.2017, 19:51 »
Kolega ZANDER wszystkich ujął swoją "niebanalną" osobowością i dostał bana ;D
Radek

Wędkarstwo - namiastka szczęścia gdy życie nie rozpieszcza.

Offline Jędrula

• Robinson
  • Ekspert
  • Reputacja: 382
« Odpowiedź #254 dnia: 04.02.2017, 19:58 »
Atmosfera na tym forum jest na tyle cenna, iż niepożądane jednostki trzeba wykopywać ( w dupęęę )  na księżyc albo jeszcze dalej... :D :D :D