Panowie przejechałem cały temat dzisiejszy nawed wbile na you tuba poswiecilem z mojego czasu 5 minut przez jego trzy produkcje hm czy ten pan zawodowo zajmuje sie wedkarstwem ma jakies osiagniecia ?
bo z tych produkcji wyglada na pana ktory prowadzi program na tvn emil lowca radarow ......... ;)nieznam go pierwszy raz go dzis zobaczylem z tad moja niewiedza moze cie mnie uswiaedomic........
Już subiektywnie uświadamiam.
Lucio, to nasz największy wędkarski YouTuber. Jest pasjonatem wedkarstwa i kręci filmiki znad wody, robi poradniki i inne eventy. Co roku również organizuje zawody w okręgu rzeszowskim, skąd pochodzi. Ogólnie trzeba przyznać, że ma dość duży wpływ na osoby oglądające filmiki wędkarskie w necie. Ma swoje plusy i minusy. Jest dobrym organizatorem, potrafi zorganizować bardzo dobre zawody wędkarskie, skupić sponsorów, zadbać o popularność.
Jest jeszcze druga strona medalu. Po prostu jest słabym wędkarzem. Według mnie jego najlepsze filmy były wtedy, gdy sam nie łowił, tylko kręcił film.
Jest dość kontrowersyjny ze względy na sposób łowienia, zwłaszcza z kolegą Dawidem. Poziom ogólnie nie jest wyśrubowany, nowinek brak (chyba, że ktoś u niego jest na gościnnych występach).
Dla mnie największe zastrzeżenia są, gdy próbuje promować nowoczesne wędkarstwo i ciśnie z kumplami ryby na trupka w marcu/kwietniu jarając się każdym szczupakiem. Tłumacząc potem, że to był przyłów, na co on nie ma wpływu.
To są moje subiektywne obserwacje. Ostatnio nie jestem zbyt na bierząco, bo odpuściłem na rzecz filmów Luka.