Autor Wątek: Filmy Lucia  (Przeczytany 28835 razy)

Ryba1987

• Gość
Odp: Filmy Lucia
« Odpowiedź #75 dnia: 14.02.2015, 09:51 »
Parodii ciąg dalszy widze.. masakra

Offline mjmaciek

• Ekspert
  • Reputacja: 938
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #76 dnia: 14.02.2015, 09:59 »
No i wyszlo szydlo z wora jak widac z rzenady mozna rabac kase a przytym uczyc innych jak frajezyc innych tylko czekac jak zacznie pan uczesniczyc w programach typu tv sniadaniowa lub w pismach wedkarskich publikowac przepisy na sukces......hm czyzby wrozbita maciej II najslynnijszy youbster wedkarski

Ciesze sie bardzo ze jakis czas temu znalazlem film Luka w sieci Lucjan to co robisz jest bezcenne wielkie i bardzo prefosjonalne a wiedza jaka sie dzielisz szacun z czystym przekonaniem mozna polecac twoje produkcje sa poparte czystym profesjonalizmem licze na wiecej :thumbup:
Maciek

Offline koks

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #77 dnia: 14.02.2015, 10:05 »
Obejrzalem kiedys jeden filmik Lucia na yt i stwierdzilem, ze gosciu za wielkiego pojecia o wedkowaniu nie ma wiec nie widze sensu ogladanie filmow, ktore raczej by mnie wedkarsko ''uwstecznialy''.  Ponad 20letnie filmy John'a Wilsona sa 10 lat do przodu z metodami Lucia ;D Jak juz wczesniej pisalem - jedyne co mi sie podoba co robi to to, ze od razu po zlowieniu wypuszcza ryby i robi to w sposob delikatny. Jak na razie oprocz Luka i Gorka w temacie splawik/feeder nie znalazlem na yt sensownych filmow w polskim jezyku (chociaz Gorek robi wiekszosc z tyczki ale z tych filmow tez cos wyciagam dla siebie). Jezeli sa jeszcze jakies fajne polskie filmiki polskich wedkarzy to prosze o cynk ;) 

Offline p^k

• Ekspert
  • Reputacja: 93
« Odpowiedź #78 dnia: 14.02.2015, 10:09 »
Nie potrafi odroznic leszcza od krapia nawet 8)
Z wędkarskim pozdrowieniem, 
- Paweł :fish:

Offline koks

« Odpowiedź #79 dnia: 14.02.2015, 10:12 »
Nie potrafi odroznic leszcza od krapia nawet 8)

Dopoki wypuszcza ryby to to az tak wielkiego znaczenia nie ma. Wole takiego wedkarza niz tego ktory rozciaga pletwe ogonowa leszczykom zeby sie w wymiar zmiescily ;)

Offline Marcin Cichosz

• Ekspert
  • Reputacja: 431
  • Feeder Fans
    • Galeria
    • Feeder Fans
« Odpowiedź #80 dnia: 14.02.2015, 10:12 »
wypuszcza ryby i robi to w sposob delikatny.

Nie do końca, nie lubię patrzeć jak ryby w jego filmach "dyndają" na haczyku po wyciągnięciu z wody. Szczególnie okonie.
Najbardziej profesjonalne podejście do uwalniania i wypuszczania ryb ma Lucjan i Martin Matak.

Offline koks

« Odpowiedź #81 dnia: 14.02.2015, 10:15 »
wypuszcza ryby i robi to w sposob delikatny.

Nie do końca, nie lubię patrzeć jak ryby w jego filmach "dyndają" na haczyku po wyciągnięciu z wody. Szczególnie okonie.
Najbardziej profesjonalne podejście do uwalniania i wypuszczania ryb ma Lucjan i Martin Matak.
Jak juz mowilem ogladalem jego jeden film i ... mi wystarczylo :) Tam lowil male jaziki

Offline mjmaciek

• Ekspert
    • Galeria
« Odpowiedź #82 dnia: 14.02.2015, 10:18 »
Panowie nie szkoda wam czasu z waszego zycia na te cenne produkcje odrazu mowie  niechce urazic nikogo tylko zastanawiam sie przeciez wypad na ryby lub fajna bajerka jak teraz z wami to milej spedzony czas jak dla mnie
Maciek

Offline Arunio

• Ekspert
  • Reputacja: 525
  • Życie jest krótkie, a łowić się chce!
    • Galeria
« Odpowiedź #83 dnia: 14.02.2015, 13:55 »
Wiesz Maciek Szkoda mi! Ale czasem jak mi brak humoru lub mam za wiele samokrytycyzmu co do swojej osoby :( to lubię sobie go poprawić obserwując Klakiera i Trefnisia pomocnika P.Lucio!  Nie pamiętam jak on ma na imię?? ???
Arek

Offline bigdom

• Ekspert
  • Reputacja: 67
  • Mam swoje zdanie i nie zawaham się go użyć!!!
« Odpowiedź #84 dnia: 14.02.2015, 15:05 »
Skoro Lucio swoj patent na You Tube wycenia na 50 pln, to wole nawet nie myslec ile wycenilby sie Wardega.
Nigdy w życiu nie złowiłem karpia i dobrze mi z tym :)
Dominik

elvis77

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: 14.02.2015, 17:38 »
Poczekajcie jak przyjdzie rachunek od Luka ;D jak tu za 50 taki kiepski przekaz.
"nie ma frajerni"-tam jest sama frajernia
Ale fakt,że oprócz Kacpra i Luka oni są jedynym,albo jednym z nielicznych kanałów w tym temacie.

Offline maniek

• Ekspert
  • Reputacja: 56
« Odpowiedź #86 dnia: 14.02.2015, 19:40 »
gościu nie ma pojęcia o wedkarstwie,nie chce mi sie pisać,na jego temat,bo to strata czasu :thumbdown:

Offline mjmaciek

• Ekspert
    • Galeria
« Odpowiedź #87 dnia: 14.02.2015, 19:48 »
Panowie troszke inaczej bogdan barton lowi ale warto ogladac cos co jest realne i mi osobiscie troszke przeszkadza ze biora ryby do konsumpcji ale hm taki kraj i obyczaj ja polecam produkcje bogdana
Maciek

Offline Hein

• Reputacja: 18
« Odpowiedź #88 dnia: 14.02.2015, 22:14 »
A ja tam Lucia lubię ,przynajmniej coś działa ,nie siedzi w domu na dupie ,jednoczy wokół siebie ludzi. Może jego podejście do wędkarstwa może się Tobie nie podobać ale nie każdy na youtube musi być Lukiem . Lucio przyciąga do siebie nie poziomem wędkarstwa ,często mam wrażenie ,a nawet pewność ,że wędkarstwo to tylko dodatek ,ale jest coś w tej ekipie co mi się podoba :P. Przyjażń koleżeństwo,wspólna pasja ,mało komu się chce żeby przejechać 300 km ,żeby pobyć z ludzmi których się czuje ,a Lucio i jego ekipa to potrafi.
Krzychu

Offline Kafarszczak

• Ekspert
  • Reputacja: 164
  • Ważne, aby uwierzyć w moc zanęty i przynęty! :)
« Odpowiedź #89 dnia: 14.02.2015, 22:27 »
a w Ekipie Forum nie ma czeegoś ? :) fakt jest to wirtualne ale, czasem może bywać mocniejsze, wirtualne koleżeństwo, jak udawane na Realu :)
Krzysztof