Autor Wątek: Dbanie o siebie, trening  (Przeczytany 101863 razy)

Offline Frankestin

• Ekspert
  • Reputacja: 114
    • SiG Polska Północ
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Dbanie o siebie, trening
« Odpowiedź #240 dnia: Dzisiaj o 11:11 »
Ja po zimie odpaliłem już rower. Plan na ten rok jest prosty, min. 3000 km/2026. W ostatnich latach znacząco przekraczałem założenia, większość zrobiona na dojazdach do pracy :)
Franki

Offline cthulhu

• Ekspert
  • Reputacja: 231
« Odpowiedź #241 dnia: Dzisiaj o 11:14 »
Qrwa mać, jesteś maszyną!

Ja spokojnie robię swoje i już ważę prawie 90 kilo. Założyłem sobie, że zrobię do 50 formę życia, którą miałem jakoś w wieku 25 lat. Może to się udać, jeszcze dwa lata zostały. Choć kontuzje straszne i łatwo nie jest ::) Na razie fotek nie wstawiam, ale wstydu nie ma :P:)

Skorzystałem z pomocy trenera w tym cyklu. Potrzebowałem osoby, która obiektywnie spojrzy na mnie z boku, zaplanuje trening i nie zawiodłem się. Wcześniej przy swoich treningach wszystko szło pomyślnie, by na 4-5 tygodni przed zawodami łapać jakieś urazy związane pewnie z przeciążeniem organizmu. Tym razem cały trening przeszedł bez żadnych kontuzji, forma idealnie wstrzeliła się w zawody, do których byłem w pełni przygotowany.

W sumie widzę po sobie, że to jeszcze nie jest sufit, tyle, że strasznie to czasu absorbuje. Na przygotowanie do tych zawodów od 2 listopada  weszło: 96 sesji treningowych, 126h17min, 1017,7km.
Na chwilę obecną stopuję bo doba jest zbyt krótka, a zbyt wiele pomysłów do realizacji.

Offline Mardead

• Ekspert
  • Reputacja: 300
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #242 dnia: Dzisiaj o 12:21 »
Ja też już smigam rowerkiem. Dąże by codziennie było łącznie 24km. Cel to osiągnąć 75kg wagi,a na razie jest 83kg.
Marcin

Offline Kamil_BBI

• Ekspert
  • Reputacja: 149
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #243 dnia: Dzisiaj o 20:23 »
Ja póki co ide swoim zwykłym trybem, 3x siłownia + 3x spacer 6-7 km. Zrobiło się ciepło, więc dołączyłem rower.
Jedyny plan startowy na ten rok - https://ultraduchpuszczy.pl/
Skręciłem kostkę, więc zrezygnowałem z długiej trasy i przejade sobie ze znajomymi rekreacyjnie, ale na pocieszenie sprawiłem sobie nowy rower i aż mnie nosi, żeby wyjść i pojechać maksem :D

Gd6by ktoś chciał, to stary szuka nowego domu:
https://www.olx.pl/d/oferta/bianchi-infinito-cv-campagnolo-potenza-gratis-kola-CID767-ID17r4Mk.html

Dla forumowiczów będzie zniżka :)
Z pozdrowieniami,
Kamil