Autor Wątek: I Zjazd Portalu Spławik i Grunt - 2015  (Przeczytany 100182 razy)

Offline gilala

• Ekspert
  • Reputacja: 36
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: I Spotkanie/zlot forumowiczów Spławik i Grunt - 2015
« Odpowiedź #360 dnia: 31.05.2015, 20:17 »
Panowie

Niestety nie umiem opisać słowami jaka to byłą przyjemność i radość móc Was wszystkich poznać. Przyjechałem wraz z synem jako ostatni, ale aklimatyzacja, dzięki Waszemu nastawieniu trwała dosłownie kilka minut.
Wyrazy wielkiego uznania dla Darka (Grędzia) i Alpha (nalweka master) za organizację, nastawienie i klimat - jeśli tak zaczynamy, to aż strach pomyśleć, jak skończymy :D. Panowie, dla mnie mistrzostwo świata. Miejscówka jak marzenie.
Koledzy, to była prawdziwa przyjemność móc zamoczyć wędki wraz z Wami, dziękuję i polecam się na przyszłość. Jak tylko podładuję telefon, to wrzucę jakieś fotki.
Specjalne podziękowania dla Zarządu łowiska jezioro Czarne, Panowie, takich ludzi jak Wy, to szukać ze świeczką - grochóweczka przepyszna, mniam.

Robert

Offline Ostap

• Ekspert
  • Reputacja: 149
  • Chciałeś Panią? Zapie.... na nią!
« Odpowiedź #361 dnia: 31.05.2015, 20:20 »
Też już w domu jestem. Ponosilem graty i pije zimne piwko

Łukasz

Mazovia Fishing Team

Offline Ostap

• Ekspert
« Odpowiedź #362 dnia: 31.05.2015, 20:21 »
Ucielo mi post

Łukasz

Mazovia Fishing Team

Offline gilala

• Ekspert
« Odpowiedź #363 dnia: 31.05.2015, 20:21 »
Też już w domu jestem. Ponosilem graty i pije zimne piwko

Łukasz, dzięki za info, Wy mieliście najdalej.
Robert

Offline Kafarszczak

• Ekspert
  • Reputacja: 164
  • Ważne, aby uwierzyć w moc zanęty i przynęty! :)
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #364 dnia: 31.05.2015, 20:52 »
widzę że na prawde było mega , czytając wasze posty, radosne, jestem normalnie podekscytowany i żałuje że nie mogło mnie również tam byc, cóż, są rzeczy ważne i ważniejsze jak u każdego w życiu, ale chociaż miło mi będzie pooglądać filmy i fotki jeśli ktoś udostępni co nie co :)
Krzysztof

Offline Ostap

• Ekspert
« Odpowiedź #365 dnia: 31.05.2015, 21:24 »
pisałem z tel i ucięło mi cały post :(

Panowie którzy organizowali cały bałagan to do Was!!!!

Nie wiem jak mam to opisać ale to co zrobiliście było dla mnie mistrzostwem świata!! Spotkanie z zarządem i rozmowa ze starszymi Panami była bezcenna! Pan Romek opiekował się nami jak własnymi córkami (synów chyba nie ma?) :D Jarek pomagał we wszystkim mimo że jest raczej małomówny (dostał ode mnie skromny upominek do testów z prosiakami :) ) Panu Romkowi dziękuję za odstąpienie mi najlepszego miejsca na łowisku i przepraszam że nic nie złowiłem. Fanatykowi karpiarstwa Panu Zbyszkowi za cenne rady i chęć zarażenia mnie karpiami (pomyślimy o tym jak synek podrośnie)
Darku dla Ciebie specjalne podziękowania za ogarnięcie tematu. Brak słów po prostu choć z natury jestem wylewny to nie wiem jak mam to pisać. Mateusz nalewka Twoja kozacka i ma moc :D Do tej pory nie wiem czy pomagałeś Darkowi we wszystkim bo jeśli tak to pokłony w Twoją stronę i Darka oczywiście Pana Romka i innych osób które się przyczyniły do pięknego spotkania!!

Darek pamiętaj co Ci mówiłem :D Dużo sprzętu a mało .....? haha :P

Dziękuję Mariuszowi że bezpiecznie dojechaliśmy mimo potwornego zmęczenia i usypiania na zmianę z Danielem :D
Daniel i Mariusz dzięki za miłą rozmowę podczas podróży która w miłym towarzystwie minęła bardzo szybko. Wiem Mariusz że pewnie jeszcze jedziesz autem zatem pozdrów Agę i Stefanka :D
Daniel pewnie śpi już bo pewnie się nasokał :D

Lucjan dzięki za to że dzięki Tobie mogliśmy się jakoś poznać i później spotkać na żywo fajny facet z Ciebie na żywo jeszcze lepiej wypadasz niż w tv :D

Mam nadzieję że pijus Hary nie jest chory? po tych kościach i kiełbach

Robert pierwszy raz widziałem aby to syn zaraził ojca wędkarstwem serio fajna sprawa :P

Niestety nie pamiętam imion kolegów z BSU  którzy siedzieli daleko ode mnie. Dziękuję Wam za miłe pogaduchy przy wieczornej integracji :D

Zbyszku gdybyśmy mieli takich nauczycieli wyluzowanych jak Ty to widziałbym szansę w Polsce na GODNE W NIEJ ŻYCIE NO I BEZPIECZNE!! ANDRZEJ DUDA! ANDRZEJ DUDA! Żona nie krzyczała zbyt wiele?

Mateusz przepraszam że pomyliłem Konin z Końskim :D lecz wyglądasz prawie jak brat mojego koleżki :D

Daniel dzięki za ciekawe słowa odnośnie zarybiania i Twojej ogromnej wiedzy na temat ryb i ich przystosowania do nowych warunków. Wierzę że damy radę się spotkać z Mariuszem na wypadzie w sumie tam abyś miał jak najbliżej rowerem i nie musi to być u mnie na jeziorku :D Może łowny kanał :D

Lucjan jak zwykle na niego przystało wyciągnął najwięcej ryb i nie dziwi mnie to bo widać że wędkarstwo to jego ogromna pasja i sposób na życie. Serdecznie pozdrawiam.

Jeśli ktoś był zniesmaczony moimi żartami to proszę się nie przejmować ponieważ gwarantuję że nie miałem nic złego na myśli! To taki mój humor i też jakiś sposób na życie bo lepiej się śmiać niż płakać :D Nikogo nie chciałem urazić i jeśli ktoś się tak poczuł to z całego serca przepraszam!

Co tu dużo pisać? Fajnie było i tyle!

Do Wawy jechaliśmy jakieś 3h z jedną pauzą :D więc tragedii nie ma

Dziś jak mówiłem miałem załatwić ważną sprawę lecz z powodu limitu wypłaty w bankomacie musiałem to przestawić na jutro no cóż w sumie to może i lepiej :D

Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję i serdecznie pozdrawiam

p.s. o wynikach niech każdy napisze indywidualnie bo ja nic nie złowiłem :D

Mam nadzieję że nikogo nie pominąłem bo jeśli tak to przepraszam.

Łukasz

Mazovia Fishing Team

Offline Ostap

• Ekspert

Łukasz

Mazovia Fishing Team

Offline gilala

• Ekspert
« Odpowiedź #367 dnia: 31.05.2015, 21:46 »
Łukasz, nie można odpalić filmu, wyskakuje komunikat, że film jest prywatny.
Może pomyliłeś nagrania ... ;)
Robert

Offline Ostap

• Ekspert
« Odpowiedź #368 dnia: 31.05.2015, 21:50 »
O masz już poprawiam

Łukasz

Mazovia Fishing Team

Offline zbyszek321

• Ekspert
  • Reputacja: 190
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #369 dnia: 31.05.2015, 21:52 »
Łukasz pięknie to opisałeś :beer:
Zbyszek

Offline Ostap

• Ekspert
« Odpowiedź #370 dnia: 31.05.2015, 21:57 »
Działa teraz?

Łukasz

Mazovia Fishing Team

Offline maniek

• Ekspert
  • Reputacja: 56
« Odpowiedź #371 dnia: 31.05.2015, 21:59 »
swietna miejscówka.mam nadzieje,że za rok jak będzie zlot to i ja zawitam :P 8)

Offline Adeptus

• Ekspert
  • Reputacja: 61
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #372 dnia: 31.05.2015, 22:13 »
Ja rozpisze się jutro. Po przepakowaniu się w wawie spędziłem jeszcze 2,5h w aucie jadąc do Puław do zonki i synka. Zmęczenie na maxa bo ja już ten wyjazd zaczolem przeżywać w czwartek. Ogólnie w ostatnie 72h spałem ok 12h ale było warto! Dzięki wielkie!
Mariusz
Fishing Fighters Team

Online Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
« Odpowiedź #373 dnia: 31.05.2015, 22:45 »
Przyjechałem jako ostatni, to będę mógł co nieco podsumować... :D

Zlot był mega, mega , mega... Wspaniali ludzie, wspaniałe miejsce. Trudno sobie wyobrazić, że takie rzeczy mają miejsce - jak Stowarzyszenie Jeziora Czarne. Wkrótce napiszę ciut więcej.
Ogromne podziękowania dla Darka (Grendziu), który był mistrzem ceremonii i za jego sprawą zlot miał pięć gwiazdek. Olbrzymi wkład i poświęcenie :thumbup: :thumbup: :thumbup: Oczywiście dziękować należy też naszym opiekunom, którzy dbali o nas, Romkowi (mega wesoły człowiek mający świetną pamięć do imion!), jego krewniakowi oraz członkom zarządu oczywiście. Nie wiem jak się odwdzięczyć tak naprawdę... :-[

Oczywiście dzięki również za udział w zlocie Panowie. Świetnie było Was wszystkich poznać, dzięki za wspaniałe wrażenia! Mam nadzieję, że za rok (lub szybciej) będzie nas jeszcze więcej. :thumbup:

Jezioro to perełka, naprawdę coś niesamowitego w skali Polski. Zadbana woda z ładnymi rybkami, które może nie dopisały, ale też warunki nie były najlepsze, skoki ciśnienia, tarło, nalewka Mateusza (Alphaomega) i bardzo silny wiatr, trochę przeszkodziły :D
Jakby co to najwięcej złowił kolega Chaotic, łowiąc kilka linów, leszczy i płoci :bravo: Podejrzewam jakiś specjalny miks zanętowy lub megatajną przynętę... ;D

Oto kilka zdjątek, taka mini relacja...

Jezioro Czarne:

Darek (Grendziu) - nasz mistrz ceremonii i opiekun. Wielki szacun za wkład i poświęcenie! :bravo:

]
Harry - pies Grendzia, wymarzony towarzysz wędkarskich wypraw

Biesiada z zarządem - bardzo ale to bardzo mili, otwarci i przyjacielscy ludzie!!!

Nikt nie chodził głodny... :D

Łódka Ostapa to wyrób pierwszej klasy, szacuneczek :thumbup: Śmiga jak przecinak!

Elvis77 - mocno zziębnięty, rano było około 3-4 stopni zaledwie!

Siedzący w środku Chaotic połowił najlepiej z nas :thumbup:

Ostap czuwa przy kijach, branie mega ryby jednak nie nastapiło... :D

Nasz forumowy Gilala z synem Tymonem w akcji...  :)

Forumowicze Zbyszek (człowiek orkiestra, fontanna humoru i pogromca nalewek :D ) oraz Alphaiomega (uzdolniony wszechstronnie - chociażby jako producent nalewek) i Romek - opiekun łowiska

Adeptus w natarciu :D

Biesiada z zarządem kolejna odsłona :D Na pierwszym planie gar przepysznej grochówki. :thumbup:

Zimny niedzielny poranek... W piatkową noc temperatura była w granicach 13 stopni, w sobotnią - zaledwie 3!

Najlepsze moje trofeum wyjazdu - karaś pospolity, ponad 25 cm
Lucjan

Offline alphaomega

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 18
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #374 dnia: 31.05.2015, 22:47 »
Mateusz nalewka Twoja kozacka i ma moc :D Do tej pory nie wiem czy pomagałeś Darkowi we wszystkim bo jeśli tak to pokłony w Twoją stronę i Darka oczywiście Pana Romka i innych osób które się przyczyniły do pięknego spotkania!!
Co do nalewki, to już myślę o przepisie na przyszłoroczny zlot :) Nazwę ją "Feederówka"
Sądzę, że każdy uczestnik dostanie skromną buteleczkę na pamiątkę.

Jeśli chodzi o organizację - mi nie ma za co dziękować. Nie miałem nic do zrobienia, po prostu przywiozłem kilka drobiazgów. Darek i Stowarzyszenie ogarnęli wszystko. Jednak przy kolejnym zlocie chciałbym się wykazać bardziej :)

Jeśli chodzi o Romka, to dla mnie jedna z najbardziej przyjacielskich osób, jakie miałem okazję w życiu spotkać.
Połamania!
-Mateusz-