84-85 kg
Tak działa szkielet dziewczynki...
Dobra forma. Ogólnie ciekawa genetyka. Ja jestem na mocnym okresie masowym, więc fotek nie wrzucam

Mam 5 cm więcej wzrostu, ale ważę w okolicach 110. Do lipca, max sierpnia myślę, że spokojnie uda się mi zrzucić te 15 kg i będzie ok. Oby tylko przy zachowaniu sporej ilości ciężko budowanych muskli

W chwili obecnej niestety czekam na wizytę u ortopedy. Wyszedłem z łokcia tenisisty by płynnie "wejść" w łokieć golfisty. Ręka niestety jest na tyle uszkodzona że nie mogę słoika odkręcić.
Ciekawe. Patrząc na Twoje przedramię i stopień waskularyzacji widzę, że coś tam ćwiczysz na to przedramię. Jednak tego typu kontuzja to nie przypadek. Często problemem jest dysbalans mięśniowy wynikający z tego co robisz na siłowni na biceps, triceps (albo uprawiając jakiś konkretny sport), a tym jak ćwiczysz przedramię. Jak przedramię, nadgarstek będą słabe, to problem z łokciem będzie się powtarzał. Znam to z autopsji. Miałem to co Ty. Kiedyś często miewałem tego typu kontuzje, które wynikały też z dużej ilości godzin spędzonych przy biurku z ręką na myszce i klawiaturze. Do tego możesz mieć jakieś ćwiczenie, które robisz na siłowni, a które ewidentnie Ci nie służy i powoduje systematycznie ten uraz. Sam wychodziłem z tego typu problemów... ćwiczeniami naprawczymi na siłce. Teraz nie mam już z tym problemów, ale już np. robienia czachołamaczów unikam