Pany taki P. Solski używa fabrycznych klipów w Stelli i nigdy nie słyszałem żeby na coś narzekał, a umówmy się przy takim budżecie można wziąć wszystko. Klip w Stelli to to samo co w innych dla porównania zdjęcia. Po co rezygnować ze świetnych kołowrotków w swojej cenie przez jeden szczegół. Osobiście używam klipa ze Stradica FL i złego słowa nie powiem.
Tylko, że z części dostępnych na rynku, to oprócz gumowych z ali, to pozostają tylko te wymienne z ali. A co w przypadku zwrotu na gwarancję, nikt nie robi problemów? Generalnie to nadal nie wiem w zasadzie co mam wybrać, bo mam jeszcze większy mętlik w głowie. W piątek najprawdopodobniej sprzedam swoje młynki i już tak bardziej się muszę rozglądać, żeby w przyszłym tygodniu mi coś przyszło. Myślałem nad dwoma różnymi młynkami, ale nie wiem czy to dobry pomysł, choć i tak do 3.6 wezmę raczej jakiś większy 5000.
Winner X-Cast MX5000
Browning black viper compact 845 też mi wpadł w oko
Flagman Armadale 5000
Shimano Nasci 4000
Shimano Sahara fl4000
Flagman Armadale Feeder 6000
Haldorado by Dome TEAM FEEDER Fine Carp 4000/5000
Flagman Mascot
Daiwa Ninja, choć do tej ninji to dalej się coś nie mogę przekonać
Myslalem tez nad wzieciem np jednego tanszego i drugiego drozszego, winner jest na promocji za 212 na feedersklepie, ale nie chce ładować w drugi 500 wtedy za bardzo.